Pamiętam jak film, krótko po premierze miał ocenę 7,7 bądź 7,6... Na dzień dzisiejszy ocena
wynosi 7,0 i już jest to dla mnie kpina, a obrazą będzie jeśli ocena osiągnie stan 6,9 bądź
mniejszy. Nie wiem czym jest spowodowany tak duży "skok" ocen.
poprostu mamy na filmwebie duzo hejterów którzy zakł,adaja konta i dają filmą po 1 po to by zmiejszyć ich srednia
Na filmweb ma konta ok 500 tys osob, prawie 100 tys ocenilo Sale, laczna ocena to 7,0 choc tak naprawde nie ma zadnej pewnosci czy filmweb zlicza te glosy czy po prostu sam reguluje ocene. Slynne sa juz te dziwnie wysokie oceny Bitwy warszawskiej na poziomie 6,5 zaraz po premierze i bardzo wolno spadajace zeby osiagnac wlasciwy poziom dzisiaj. a filmweb byl partnerem medialnym. Sala nie zaplacila filmwebowi wiec kolesie nie wymazuja z tego forum roznych trollow itp a moze nawet manipuluja miejscem w rankingu. no i zazdrosnicy ktorzy daja filmowi 1 tylko po to zeby zanizyc.
Dokładnie, proszę Szanownej Pani. Z pewnością uświadczyć mamy nieprzyjemność spisku redakcji FilmWebu, homofobiczne komando stanowiącej ukrytej konspiracji. Sądzę, iż jedynie Szanowny Pan Biedroń oraz Szanowny Pan Grodzka mogliby Polskę uratować z tejże patowej sytuacji. Pozdrawiam serdecznie.
Dla części osób dających 1 jest to sposób na uzewnętrznienie niechęci, złości. Ta chęć wykazania agresji nie musi mieć jakiegoś związku z filmem. Może być to tylko jakiś wyimaginowany problem nie mający odzwierciedlenia w filmie. Tak na zasadzie muszę komuś dowalić , aby było mi lepiej.
Ja sądze ,że to przez to że to Polski film po prostu wielu osób daje 1 dla Polskich produkcji i aktorów chyba tylko tak dla zasady.
Bo moze nie wszyscy się tym filmem jarają. Mnie nie porwał, więc dlaczego mialabym mu dawac tak wysoką ocene.