to film polskiej produkcji. Poprostu rewelacyjny!!! oczywiście jak to w polskich filmach pojawiają sie przekleństwa oraz hmmm jak to ujac '' momenty'' ale nie pokazują tego do końca tylko jakis tam ułamek tego ;p wiecej powinno być takich filmów :) Nie żałuje że poszłam na ten film , mi sie bardzo podobał . Tylko jedno mi nie daje spokoju , a mianowicie ludzie co poszli na ten film a sie śmiali choć w tym momencie nie było niczego śmiesznego-.- ah wkurzające ... po co poszli na ten film skoro w góry wiedzeli że w ogóle go nie zrozumieją? szkoda gadać ... .
U mnie było tak samo. Dziewczyny śmiały się z momentów których po prostu nie rozumiały.
Film fenomenalny. Nie spodziewałam sie czego takiego.
Potwierdzam! Świetny film. W trakcie nie dowierzałam, że jest to polski film. Aktorzy zagrali perfekcyjnie. Główny bohater przede wszystkim. Śmiało może się nazywać aktorem, a nie "gwiazdką", która przypomina aktora, typu Karolak, Kot, itd...
Naprawdę jestem mile zaskoczona [ chociaż wiedziałam, że będzie to film bardzo dobry ]. Czułam to już od pierwszego przeczytania tytułu. Miałam nosa.
Film trudny i kompletnie nie rozumiem ocen przed obejrzeniem "bo to emo"... Warto obejrzeć ;)