6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

chapeau bas

ocenił(a) film na 10

Szczerze polecam :) dawno nie widziałam tak dobrego, a co tam.. nie przesadzę w swym
mniemaniu - GENIALNEGO polskiego filmu...
UWAGA film dla ludzi z rozbudowaną percepcją i inteligencją emocjonalną

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
agi_weri88

Na pewno film ten jest czymś nowym w dotychczasowej polskiej produkcji. Wreszcie coś odmiennego.

swojak_2

Tak. Coś odmiennego od takich patologii jak np w "świnkach" i "galeriankach" . Pokazywanie dna i się nim napawanie to nasza (naszego kina) domena.

o_m_e_n

to słabo się znasz na kinie, chłopaku. filmy święcące triumfy na świecie czyli melancholia, prorok, fishtank czy drive to też filmy o patologiach. każdy film opowiada o jakimś problemie nawet komedie. filmy współczesne opowiadają o dzisiejszych problemach. to żadna domena naszego kina. jak nie ma problemu - nie ma kina, proste. tak więc - o tobie byłby świetny film. napiszmy razem scenariusz, spotkanie pod kolumną zygmunta w mocy, powiedz kiedy.

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

Wyraziłam swoją pozytywną opinie o filmie, który jak dalej uważam jest o CZYMŚ, czymś więcej. Jeśli komuś moja opinia się nie spodobała, ma odmienne zdanie i chciał tym się podzielić to ja się bardzo cieszę ... tylko błagam NA POZIOMIE. I owszem uważam się za kobietę inteligentną i na tyle godną oraz szanującą własne "Ja" - że nie potrzebuje używać słownictwa jak użytkownik "o_m_e_n". Blamaż.