6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

cudowny.

ocenił(a) film na 10

Film jest cudowny, wkręcił mi się. Na końcu się popłakałam. Jak najbardziej 10/10.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
lirycznialska

Pedałko.

ocenił(a) film na 10
nemo999

mhm :)

ocenił(a) film na 3
nemo999

To że film ci się nie podobał, nie oznacza że masz innych obrażać. Mi też nie przypadł do gustu, ale bez przesady, okaż minimum kultury.

ocenił(a) film na 1
kruk6666

Właśnie, że oznacza i proszę mi nie prawić morałów, bo to nic nie da.

ocenił(a) film na 3
nemo999

Rozumiem Cię doskonale http://thechive.files.wordpress.com/2010/05/haters-gonna-hate-2.jpg

lirycznialska

Nie dziwię ci się, bo ostatnia scena rzeczywiście robiła wrażenie. To poczucie nieuchronności końca, kiedy już nie można niczego zmienić i jednoczesne dojrzenie tego, czego wcześniej się nie zauważało.

ocenił(a) film na 1
lirycznialska

Film jest beznadziejny (gra aktorska, o dykcji Gąsiorowskiej nie wspominając) Popadanie w zachwyt nad gniotem i wydawanie okrzyków typu " Gierszał jest boski", " taki prawdziwy" itp, itd dawanie ocen 10 i serduszek udowadnia, że to gniocisko promuje i przedstawia jako normalne wszelkie patologiczne zachowania, odbiegające od dobrego smaku, promujące wulgarne, niegodne człowieka zachowanie oraz promujące homoseksualizm. Najbardziej uderza to w osoby młode i tym samym osoby o niewykształconym charakterze. Uderza w osoby nierozwinięte i mało wymagające intelektualnie, co wpływa na wykorzystywanie nagannych wzorców zawartych w gniocie, służącym jedynie demoralizacji społeczeństwa niższych warstw i nabiciu kieszeni producentom i tzw "aktorom".

ocenił(a) film na 10
nemo999

Nie popadam w zachwyt, bo jak to mówisz ' Gierszał jest boski '. Według mnie jak na polskie realia film jest bardzo dobry.

lirycznialska

czyli ocena 8,zostaw 10 dla na prawde wartosciowych filmow a nie podnieacj sie szmirami.

ocenił(a) film na 10
aew4334555

mam prawo 'podniecać się szmiarmi'. ;)

lirycznialska

jak kazdy z nas:]

ocenił(a) film na 10
aew4334555

no właśnie, więc po co to obrażanie? :)

lirycznialska

a skad pomysl ze to byla obelga?

ocenił(a) film na 10
aew4334555

mam na myśli nemo999 :).

lirycznialska

aa to ruzmiem,ale wbrew pozorom ten gosc poza przeklenstwami ma cos madrego do powiedzenia.

ocenił(a) film na 10
aew4334555

może i ma, ale nie rozumiem po co te obelgi :). zachowuje się jak dziecko z podstawówki :).

lirycznialska

to fakt,ale co zrobisz..;p

aew4334555

Pisząc o jego mądrościch masz na myśli to, że gwałcisz swoją matkę ?

bighamer

spadaj pokemonie do gimnazjum gdzie twoje miejsce.

aew4334555

Przecież przed chwilą napisałes, że on takie mądre rzeczy ma do powiedzienia. Właśnie przez cały czas on takie "mądre" rzeczy wypisuje.

bighamer

to poczytaj innego jego wpisy,nie twierdze ze nie przeklina i nie obraza innych bo robi to nagminnie,ale jezeli zaczniesz z nim rozmawiac normalnie tak jak ja to zrobilem to dojdziesz do podobnego wniosku co ja.

aew4334555

Ale w czasie normalych rozmów, on wtrąca się ze swoimi chamskimi wulgaryzmami.

bighamer

co zrobisz.
mi to jakos nie przeszkadza moze dlatego ze podzielam jego zdanie nt tego gniota a zachowanie ktore prezentuje dominik to dla mnie cos niezrozumialego.

aew4334555

No to popatrz sobie na teksty nemo999/swojek_2. Jeżeli czujesz jakąś wspólnotę z tak somoośmieszającą się miernotą intelektualną to współczuję poczucia smaku.

ocenił(a) film na 1
bighamer

nie rozpłacz się kochanie...

ocenił(a) film na 1
lirycznialska

Na jakie realia ???

ocenił(a) film na 6
lirycznialska

JAkk dla mnie ten film jest ... cóż ciężko powiedzieć. Niby za pierwszym razem fajnie się obejrzało, ale już drugie podejście było straszne. Myśle sobie : "JA to obejrzałam ? To jest po prostu nudne". Niby te "efekty specjalne" miały być tym kluczem, a to było najnudniejsze tak samo jak to siedzenie w pokoju w gaciach. Jedyne co było godne uwagi to rozmowa z rodzicami i relacje w szkole. Uważam że tego powinni się bardziej złapać, a nie przez większość filmu siedzieć w "necie". Tyle ode mnie - tak trochę chaotycznie wiem. :)