6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Nim obejrzę film, zawsze czytam o nim co nie co, wliczając w to opinie innych. Cieszę się że nie
posłuchałam tych opinii. Nie rozumiem tej niskiej oceny. Nienawidzę filmów psychologicznych
a ten dla mnie takim był. I co lepsze spodobał mi się ! Ciężko mi go było oglądać bo wydawał
mi się mocny, był moment kiedy nawet go wyłączyłam bo nie mogłam wytrzymać. Wróciłam do
tego filmu, przede wszystkim dlatego że jest strasznie realistyczny. Z roku na rok jest co raz
gorzej jeżeli chodzi o jakiekolwiek uzależnienia wśród młodzieży. Twoi znajomi, twoi rówieśnicy
mogą być twoim największym wrogiem, który dodatkowo jest napędzany przez internet. Tego
nigdy nie można powstrzymać. No i te okropne relacje z rodzicami, tutaj zostały pięknie
pokazane. Kiedy chcesz żeby było dobrze to jest już na to za późno. Rodzice czasami nawet nie
dostrzegają tego co robią źle, przyczyniają się do destrukcji swoich dzieci. A kiedy chcą coś
naprawić to już nic nie mogą zrobić. Film jest na prawdę rewelacyjny, świetnie przedstawia
współczesne życie wielu nastolatków. Daje do myślenia.

ocenił(a) film na 3
thisisfour

Mi się nie podobał... trochę za dużo tandety w nim było, pokazana tylko i wyłącznie skrajność - albo wszystko dobrze, albo wszystko źle. W ogóle nie było żadnego zdrowego środka. Właśnie nie wiem, czy ten film jest aż tak bardzo realistyczny jak się pisze. Ja obejrzałem, wrażenia nie zrobiło żadnego na mnie i prawie o nim zapomniałem.