6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324609
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Skąd taka wysoka ocena???
Żenujący "krzykacz" z "kolorowanką".......słabo i nudno

ocenił(a) film na 10
mistek85

CHYBA INNY FILM KOLEGO OGLĄDAŁEŚ!

saskialove

nie kolego....może raczej Pani jak dla Ciebie.

użytkownik usunięty
mistek85

Dokladnie!! Witaj wsrod madrych i glebokich!! Mozesz powiedziec P***ol sie do lduzi glupich i plytkich! A nawet powinienes!

Nie wprowadzaj innych w błąd, że witasz ich wśród mądrych. Mądry człowiek nie napisałby:

"Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza". - to jest twoja wypowiedź

Inteligentny człowiek, wiedziałby jaki błąd popełnił w tym zdaniu.

użytkownik usunięty
skuryn

Po 1 to jest czesc mojej wypowiedzi i to wyrwana z kontekstu, a po 2 jesli jestes kreacjonista to idz sie lecz. Teoria ewolucji to ine tylko teoria lecz potwierdzona dowodami teza. Idz do kosciola glupi kreacjonisto!

Test na inteligencję nie zaliczony. Każda średnio inteligentna osoba wie na czym polega nieprawidłowość w tej wypowiedzi. Dajesz jakieś zadanie z matmy, a sam się wykładasz na czyś tak prostym

użytkownik usunięty
skuryn

No to moze mnie oswiecisz? I co zlego jest z utozsamianiem sie z malpa, ktora na dodatek byla w filmie inteligentna jak czlowiek? Utozsamilem sie z istota na wysokim poziomie intelektualnym, w filmie moze nawet malpy byly madrzejsze niz ludzie, mozna tak wnioskowac po ich zachowaniu. Pewnie chodzi ci o to ego ludzkie, ktore mowi ze nie ejstesmy zwierzetami a utozsamiajc sie z nimi jestem jakis gorszy, taa...

Egzamin z inteligencji nie zaliczony. Nie nie widzisz co źle napisałeś. No tak, ale żeby to widzieć nie wystarczy pisać, że jestem inteligentniejszy niż inni. Zaczynam wątpić, czy jesteś w stanie rozwiązać równanie x +4 = 8. tzn wyliczyć z niego x.

użytkownik usunięty
skuryn

Chdozi ci o brak poslkich liter? Literowki jakies? Moze myslisz ze te zdanie nie ma sensu, znaczylo by to tyle ze nie przeczytales do konca bo nie wiem czy wiesz ale to nie jest cale zdanie tylko jego pewna czesc, a jesli na parwde ine rzpeczytales zdania do konca to zonaczaloby bardzo ze o tobie... Czlowieku ja biore uzdial w olimpiadzie matematycznej a ty piszesz o prostym rownaniu... Nie zganiesz mnie z matmy! Trzeba bylo wkleic cale zdanie a nie kawalek bo to g***o znaczy!

Nie chodzi o polskie litery. To równanie miało na celu sprawdzenie czy umiesz odejmować.
Dla ułatwienia podaję dokładnie jaki fragment jest błędny w cytacie:
"Wiec to ze utozsamiam sie z malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza"
chodzi o to co jest po przecinku czyli " malpa, od ktorych zreszta ludzie pochodza"
Dla matematyka ważna jest precyzja. Matematyk nie pozwoliłby sobie na taki brak precyzji. Ty ciągle pisałeś o tym, że jesteś dużo inteligentniejszy od pozostałych forumowiczów, a nie widzisz braku precyzji wypowiedzi w tym zdaniu. Skoro jak dotąd nie umiesz dostrzec to co widziałby każdy precyzyjnie myślacy , czyli tak jak matematyk człowiek. to chciałem we wcześniejszym poście sprawdzić, czy umiesz odejmować.

użytkownik usunięty
skuryn

Czepiasz sie szczegolow, kazdy czlowiek to zrozumial. A jesli juz tak wszystkiego sie czepiasz to na co dzien mowisz rzeczy ktore sensu nie maja, chociazby slunne podwojne zaprzeczenie. Gdy zaprzeczasz 2 razy to potwierdzasz, nikt ingdy nie mowil ze jezyk ejst logiczny, wrecz przeciwnie. Czemu? Nie mam pojecia, tak juz jest wiec przestan sie czepiac takich szczegolow. Myslisz, ze ktokolwiek przywiazal wage do tego? Chyba rusyzlo cie to ze nie umiales mego zadania rozwiazac i chciales mnie zagiac jakims idiotyzmem ;) Kazdy robi jakies bledy jezykowe wiec nikogo to nie obchodzi... W matmie sie mysli a nie w jezyku...

Dobra, to poprzestańmy na tym, że nie masz pojęcia co piszesz. Nie widzisz co blędnie napisałeś, tak więc nie zaliczyłeś testu...tylko dlaczego w takim razie sugerujesz ,że jesteś najinteligentniejszym forumowiczem.

użytkownik usunięty
skuryn

Nie mowe ze jestem najinteligentniejszym forumowiczem, co najwyzej jestem madrzejszy od tych co ze mn a dykutuja na tym forum, a przynajmniej w tym czasie.

Nie zaliczyłes testu, więc nie kłam, że jesteś mądrzejszy od tych co z tobą dykutują na tym forum.

mistek85

nie będę dyskutować z dziećmi ,które maja kryzys osobowości.....Film jest żenujący i kropka.
Polecam naprawdę dobry ale serial SKINS o młodzieży I i II seria.To jest dobre,to chce się oglądać.

mistek85

Od filmu bardziej jest żenująca taka wypowiedź i kropka

skuryn

naturalnie.

ocenił(a) film na 9
mistek85

Dla emo bo bohater jest emo? Na Harrego Pottera chodzą do kina czarodzieje?

WielkiTrollini

Ludzie,mam prawo do własnej opinii!!!nie muszę się tłumaczyć ,że dla dorosłego człowieka ,niemającego problemów z otoczeniem i mającym fajne dzieciństwo temat jest przerysowany ,film fatalnie zrobiony (te sceny w kreskówce nie mają końca).Ze mną film oglądały jeszcze 3 osoby , wszyscy chcieli wyłączyć filmy w połowie.
Po wypowiedziach widać ,że nie jestem odosobniona w skrajnej jak dla co niektórych opinii !!!!

ocenił(a) film na 9
mistek85

Skoro wygłaszasz opinie na głos, na forum to ktoś ma prawo pytać na czym ją opierasz. Ale w porządku, nie było pytania.

ocenił(a) film na 10
WielkiTrollini

masz prawo do swojej opinii oczywiście,ale przy tej okazji nie musisz nikogo gnoic i wyzywac,Pani-przesadziłaś koleżanko,co może jeszcze mam w rączkę pocałowac_

ocenił(a) film na 1
mistek85

Nie ma co brać na serio tego skuryna, bo to jakiś nudzący się i mający jakieś problemy osobowościowe osobnik, który pod nickami nemo, neno, swojak, nijak, popup, esox, greta i wieloma innymi od 2 lat hejtuje film kac wawa podbijając tylko negatywne komentarze, tak samo (również pod w/w nickami) żeruje też na profilu sali samobójców i obraża wszystkich, którym się ten film nie podoba, nie dopuszczając myśli lub nie pojmując, że na tym świecie są różni ludzie i nie wszyscy muszą myśleć tak jak on

ocenił(a) film na 1
mistek85

a co do samego filmu to masz rację, mocno przereklamowany