żaden film nie wywarł na mnie takiego wrażenia, toż to jest pier******e arcydzieło, spodziewałem się dobrego filmu, a to jest geniusz, naprawdę na żadnym filmie, no może po za Człowiek z ziemi, nie siedziałem tak wbity w fotel i wpatrzony w ekran, kilka rzeczy mogłoby być trochę lepszych, ale z czystym sumieniem daje mu max, a nie daje tyle każdemu dobremu filmowi, 10 dałem tylko kilku filmom, a to jest dla mnie jeden z nich,
Tanie chwyty, żeby zszokować widza obecne są w wielu filmach, pewnie spotkasz takich wiele. W tym nie ma raczej nic ponad normę.
Ciekawy scenariusz, średnia gra aktorska. Dla mnie - 8/10, z tym, że plus za to, że polskie - jak na nasze standardy bardzo dobry film. Szkoda, że bez rewelacji
Po obejrzeniu tego filmu chce się krzyknąć TERAZ POLSKA. Świetny film, dużo w nim emocji które przelewają się z ekranu na widza, wchodzą w niego powodując, że stajesz się częścią tego filmu. Ja na koniec czułem się zdołowany. Do gry aktorskiej nie mam nic do zarzucenia. Wreszcie przestały straszyć z ekranu Szyce, Karolaki, Adamiaki i inne pseudogwiazdki. Takich filmów potrzebuje nasza kinematografia a nie durnych komedii czy pseudopatriotycznych gniotów. Kolejny plus to świetne efekty komputerowe. Ścieżka dźwiękowa to majstersztyk. Wszystko dobrane idealnie. Błędy zapewne były ale plusy przysłoniły je całkowicie. Polecam z całego serca i czekam na więcej!
Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.
Widzimy powyżej jaką miernotę intelektualną reprezentują sobą "forumowicze" oceniający ten film na 1/10.
Może wypowiesz się na temat SS ? Opiszesz dlaczego ten "film" jest taki dobry i wartościowy ? Co niesie ze sobą i gdzie w nim dostrzec arcydzieło? Jakie wzory mogą z niego czerpać młodzi ludzie? Co tak ważnego wnosi do naszego kina i do społeczeństwa.
Już ci pisałem, że wypowiadając się tutaj dziesiątki razy w sposób wulgarny i chamski udowodniłeś, że nie jesteś partnerem do rozmowy.
Znowu widzimy powyżej jaką miernotę intelektualną reprezentują sobą "forumowicze" oceniający ten film na 1/10. Oni potrafią jedynie ubliżać.
Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Jedyne co potrafią to wulgarnie obrażać pozostałych.
Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Jedyne co potrafią to wulgarnie obrażać pozostałych.
Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Potrafią tylko wulgarnie obrażać pozostałych.