6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324652
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

powiem krótko:

ocenił(a) film na 9

rewelacja. świetna gra aktorów. gratulacje dla reżysera za wpuszczenie świeżego powietrza do polskiego kina..

ocenił(a) film na 10
mantri

Popieram

mantri

Gratulacje również za wpuszczenie kisielu w majty kimona. Ciekawe ! Czy użyli kaskadera do tej sceny i czy wydzielina była prawdziwa ? Wiele rozgoryczonych małolatek jak mantri na pewno się nad tym zastanawia.

o_m_e_n

Hej wo_m_e_n wiem dlaczego tak często piszesz o męskim kroczu. Szukasz pewnie tutaj chłopaka dla siebie, ale to foum nie jest randkowe...hehehe

swojak_2

A co chciałbyś mnie pobzykać wredny geju ? Nie licz na to nie lubię pedałów.

o_m_e_n

ty wo_m_e_n , ale ja nie pisałem, że zgadzam się być twoim chłopcem.
Musisz często to tym kroczu myśleś skoro tak często o nim piszesz.heheehe

swojak_2

Widzę, że cie to strasznie zainteresowało, to krocze. Pewnie piszesz lewą ręką bo prawą masz zajętą hehehehe.

o_m_e_n

wo_m_e_n przy bardzo bogatym doświadczeniu jakie masz możesz sypać takimi pomysłami jak z rękawa.. hehehe

swojak_2

Tak tu mam bogate doświadczenie. Doświadczenie w rozmowach z takimi pedało-downami jak ty hihihi.

ocenił(a) film na 7
o_m_e_n

Co za homofobia... -.- Więcej tolerancji Drogi o_m_e_n'ie, bo w życiu będzie Ci naprawdę ciężko, pewnie już jest...

Maxine_

Tak ciężko jak Alvinowi z wiewiórkami ???

ocenił(a) film na 7
o_m_e_n

:D Tylko co ma tenże film do mojej wypowiedzi?

Maxine_

Moja rada to nie brudzić się wchodząc w dyskusję z omenem

o_m_e_n_

To po co dyskutujesz pajacu ?

Maxine_

Tyle co moje życie do do Twojej złudnej tolerancji. Dzieciaczku po prostu nie wypowiadaj się co do czyjegoś życia bo masz go dużo mniej. I DO LEKCJI !!!

ocenił(a) film na 7
o_m_e_n

Zdaję sobie z tego sprawę i dlatego nie będę tu wchodzić w dalszą polemikę z tymże Panem, aczkolwiek musiałam coś tu w końcu napisać, ponieważ irytuje mnie fakt, iż w dużej ilości tematów pada tyle obraźliwych napisanych słów przez niego, czy to do forumowiczów czy właśnie związanych z ORIENTACJĄ, co jest niezmiernie irytujące, no, bo ileż można tak ciągle o jednym i tym samym... Czyż nie lepiej zachować to dla siebie lub jeśli już trzeba się wypowiedzieć to w sposób kulturalny, bez wyzwisk etc. nie obrażając przy tym innych...

o_m_e_n Złudnej tolerancji? Ja wcale nie uważam, iż jest ona złudna więc proszę Cię, nie wpieraj mi tu co niby myślę. Mi tu mniej może chodzi o Twoje życie, ale po prostu tak się zastanawiam, bo chyba rzeczywiście musi być nie łatwo istnieć w takim społeczeństwie, z taką nietolerancją gdzie na około jest mnóstwo "dziwnych" ludzi...
Może i mam mniej lat od Ciebie, ale co z tego? Ja przynajmniej nigdy bym tu nie wyzwała nikogo od "pedałów", "downów" itp. jak czynisz to Ty. To naprawdę takie... sama nie wiem jak to określić... dziecinne...? Naprawdę nie trzeba używać takich słów by wyrazić co się myśli i czuje, czasem wystarczy trochę kultury i zrozumienia by później nie było większych sporów.

Maxine_

Nie będzie mnie pouczać coś co oceniło Amors baller na arcydzieło (!!!) itp, nie chce mi się wymieniać. Fakt przy dziewczynkach, ogólnie dzieciach nie powinienem używać brzydkich słów ale do cholery po co te dzieci włażą na forum zamiast iść DO LEKCJI !!! lub oglądać jak Alvin bzyka wiewiórki.

ocenił(a) film na 7
o_m_e_n

Ja Cię nie pouczam tylko piszę po prostu, że może byś nieco przystopował...
I nie wiem co tu wspólnego mają filmy, które oceniam. Każdy lubi to co lubi, każdemu podoba się co innego i o gustach się nie dyskutuje, ponieważ każdy ma inne. Mogę oceniać sobie filmy na tyle na ile mi się to podoba a Ty nie masz nic do tego a tym bardziej by to krytykować, może miałam tam jakieś swoje powody by ocenić "Amors Baller" tak a nie inaczej.
Wiesz, ja nie mam kompleksów co do swojego wieku, możesz nazywać mnie dzieckiem, szczerze powiedziawszy nie rusza mnie to :)
Poza tym powtarzasz się, lekcje już dawno odrobione i można poirytować nieco swoją osobą na forum Filmwebu poszczególne osoby <;

Maxine_

No chyba, że tak. Pa złotko.

ocenił(a) film na 7
o_m_e_n

No widzisz i jednak można kulturalnie c:
Bye.

o_m_e_n

Kultura rzadko spotykana.

KapitanQrzech

Kultura jak ch.uj.