przestancie krytykowac, to jets naprawde dobry film. na youtubie caly czas wszyscy chca go ogladac ma wersje z hiszpoanskimi, francuskimi, angielskimi napisami.zaden film polski nie mial takiego wplywu na młodzież na całym świecie. młody osoby uwielbija ten film. przeczytałam że jedna nastolatka uratowała swoich trzech przyjaciół
Zacytuje z filmu na twoim poziomie bo napewno kojazysz "Chyba Cie poje*ało dziewczynko" ;) --- to do Ciebie
A co do filmu, szkoda gadać, szkoda słów, najlepiej wystawić te 3/10 od biedy i puścić w zapomnienie.
Pozdrawiam, mimo twego niskiego poziomu IQ (chyba że pisalas na kacu lub pod wplywem dragow to da sie wybaczyc, jezeli na trzezwo to polecam powrócić do szkoły, lub ewentualnie zacząć się uczyć).
Wybacz jeżeli uraziłem, bo nie o to chodzi. Ale przeczytaj swoją wypowiedź dwa razy zanim wyślesz.
Dlaczego uważasz, że skoro masz taki poziom inteligencji, jaki insynuujesz innym, to kogoś urazisz ?
A skad ty pajacu mozesz wiedziec jaki mam poziom inteligencji. Stul pysk i do budy. Z byle kim nie bede rozmawial.
Dlaczego niskim poziomem swojej wypowiedzi, chcesz nadal potwierdzać poziom swojej inteligencji, taki jaki niesłusznie insynuujesz innym?
Nie zrozumiałam Twojej wyszukanej riposty, widocznie jestem na podobnym poziomie intelektualnym co autorką wątku
nie rozumiem skąd w Tobie tyle jadu, masz w sobie kompleks niższości jako Polak, że doceniasz tylko te, wybacz moją opinię, naprawdę słabe filmy jak trzy metry nad niebem, czy nawet dom woskowych ciał, który nie miał prawa powstać, a Ty oceniasz go wyżej niż SS? Nie wiem ile masz lat, ale w SS przedstawione są problemy współczesnej młodzieży, mogą wydawać się błahe, ale również ich życie jest prostsze niż dawniej, więc skala problemów również się zmniejszyła
przepraszam bardzo że nie jestem na " twoim poziomie". jeżeli oceniasz mnie mój poziom inteligencji po tym że powiedziałam że to dobry film. jestes pełen nienawiści , widocznie masz problemy ze sobą, jestem wykształconą osobą pisze magisterke po francusku , znam 4 języki, nie wiem jakim prawem oceniasz tak ludzi....czym się możesz pochwalić?
do jakiej szkoły chodziłeś chamstwa i wulgarności ? no rzeczywiście nikt Ci nie dorówna :)
do jakiej szkoły chodziłeś chamstwa i wulgarności ? no rzeczywiście nikt Ci nie dorówna :)
i nie przepraszaj bo mnie nie uraziłeś, nie obchodzi mnie twoje zdanie. Gratuluje takiej wiary w swoją inteligencję:/ na pewno doczekamy się wszyscy wspaniałego filmu twojej reżyserii, "bo jesteś o niebo inteligentniejszy od Jana Komasy" . możesz mi dać bilet na premierę ?:)
"przeczytałam że jedna nastolatka uratowała swoich trzech przyjaciół", czytaj wiecej, oglądaj tez "Trudne sprawy" itp. bo widze ze sprawy tego typu sa Ci bliskie. Jezeli piszesz magisterke (jeden pies po jakiemu), a twoje wypowiedzi wygladaja jak wygladaja, to ja sie nie dziwie dlaczego studenci zapier*alają na zmywaku czy w Mc Donaldzie... Rezyserem nie jestem i nie bede wiec biletu niestety nie dostaniesz.
Dzieci przedstawione w tym filmie to kompletni idioci, debile, degeneraci, homoseksualiści itd. Jak on z takich problemów jak miał, był gotów do tego co robił (a był w wieku w którym człowiek ma już jakąś świadomość), to aż brak mi słow. Dla takiego debilizmu nie ma przebaczenia. Wspomniałaś też coś takiego "popełniniem samobójstwa przez ten film" - jeżeli ktoś jest do tego zdolny, to niech popełnia to samobójstwo, ja nawet bardzo chętnie pomogę. Jak gdziekolwiek widze objawy takiej głupoty (juz nie chodzi o te samobojstwo, tylko ogólnie dzieci emo, homo-seks i innych baranów), to az krew sie we mnie gotuje, a to chyba widac.
A tak poza tematem to po cholere sie chwalisz ze znasz jezyki obce czy tez piszesz magistra, co mnie to obchodzi? Pokazujesz w ten sposob swoja inteligencje? Nie masz szans. A ja magistra nie pisze ;)
A wulgarnosc jest nie dlatego ze nie znam innych slow, tylko po to aby doraznie przedstawic pewne fakty.
tak mi sie wydaje ze ten twoj magister i jezyki obce to kit, ale juz niech Ci bedzie, udajmy ze Ci wierze.
bez komentarza... po co miałabym kłamać. dobrze , w porządku widzę że nie da się z tobą rozmawiać. jeżeli dla ciebie kazdy inność jest głupotą, a osoby wrażliwe przekreślasz. miłego tygodnia .
to że ktoś ma problemy z depresją to nie jest objaw debilizmu, nie można tak na to patrzec. przepraszam, ale nie chcę rozmawiac z tak chamską osobą. wiec trzymaj się
Depresja ok. Ale skłonności samobójcze czy homoseksualne to już coś więcej niż depresja. Jeszcze z tak błachych powodów jakie miała postać "Dominika"...
Nie musisz mnie przepraszać, dlatego, że nie chcesz ze mną rozmawiać, masz takie prawo.
Wybacz, nie mogłem się powstrzymać od szczypty chamstwa po przeczytaniu pierwszej wypowiedzi.
Ide spać, dobranoc ;)
Błędem było, że Cie zrobili, nic więcej. Na hu* sie udzielasz zresztą... nie z Tobą rozmawiałem.
Wejdzie taki, wbije sie w rozmowe, napisze jedno zdanie i udaje głupio mądrego.... goń sie trolu.
Dlaczego uważasz, że chciałbym rozmawiać z chamem i kimś o tak niskim IQ?
Dlaczego kolejną żałosną wypowiedzią, chcesz potwierdzać poziom swojej inteligencji, skoro już wszyscy wcześniej zorientowali się, że jest marny?
Wszyscy macie problem...film albo sie podoba albo nie po co od razu sie bluzgac...sprobojcie pierw sami nakrecic film a potem sie wypowiadajcie :-)
własnie mi o to chodzilo, ja uważam że jest dobry , i ci co krytykują niech pomyślą najpierw czy sami by napisali lepszy scenariusz ... myslę że komasa to jeden z najlepszych polskich reżyserów . w końcu dostał pieniądze na kręcenie filmu o powstaniu warszawskim na jego rocznicę...
i oceniam ten film tak dobrze bo naprawde jest niewile polskich filmów lepszych od tego , może sexmisja ...heh
nie rozumiem czemu Polacy oceniaja polskie filmy na 3/10, a filmy o takim samym poziomie ale amerykańskie na 8/10. po prostu Polacy mają problemy z tym , że innym Polakom się coś udaje...taka juz mentalność...
Zarzucając innym że krytykują film tylko dlatego że jest polski doskonale wpisujesz się w tą "polską mentalność".
komentarz roku xD
"ci co krytykują niech pomyślą najpierw czy sami by napisali lepszy scenariusz"
"myslę że komasa to jeden z najlepszych polskich reżyserów . w końcu dostał pieniądze na kręcenie filmu o powstaniu warszawskim na jego rocznicę"
studentka xDDDDD
Kolego, o ile zgodzę się z Tobą w pełni w kwestii filmu, dla mnie również to pełna porażka, o tyle forma jaką prezetujesz to niestety rynsztok. Jak chcesz się wypowiedzieć to staraj się choć trochę, bo autorka tematu ani razu nie użyła takich inwektyw jakich Ty się dopuszczasz.
Ten. FIlm. Niedoceniany.
Serio? Jest najbardziej przecenionym filmem od czasów Requiem Dla Snu. I jest na tym samym poziomie słabizny, przy okazji.