6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

zaczęło się od prześladowania w szkole, a potem prania mózgu w internecie przez dziewczynę, która żyła w normalnym świecie, a udawała, że nie opuszcza domu przez 3 lata i się chce zabić. To nie była żadna grupa wsparcia. Trafiło na chłopaka, który nie był emo i nie był homoseksualistą, ale jego wrażliwość doprowadziła do takiego zakończenia jakie nastąpiło.

beti

Zwykły chłopiec powiadasz ??? Wredny, rozwydrzony, rozpieszczony, chamski, skretyniały emo pedał. No taki zwykły...

ocenił(a) film na 6
o_m_e_n

A ty zazdrosny. Sam chciałbyś mieć tyle forsy co on.
Co z tego ze mial pieniądze jeśli nie miał czasu w dzieciństwie spędzonego z rodzicami. Można to wywnioskować w pierwszych minutach filmu, jak sama matka mówi że liczy się praca i wyjazdy. Tak wyrósł -w samotności. Dlatego miał taki charakter.
Ale jak widać to ty osądzasz źle Dominika dlatego że miał pieniądze.
Wiem że mało ludzi żyje w takim standardzie co on, ale w tej sytuacji nie patrzy się na stan konta tylko na uczucia chłopaka.
Uważasz że jeśli miałby człowiek 30 lat i depresje, nie można by mu pomóc tylko dlatego że jest ' stary' ?
Ja jestem wyrozumiała i patrze się na to co czuł Dominik a nie co miał.

ocenił(a) film na 8
seph

Niestety - historia b. tragiczna, jedno wydarzenie pociąga za sobą kolejne. Jest jak domino.