6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

film swietny, co tu duzo mowic, dla mnie rewlejacja, narpawde robi ogromne wrazenie na czlowieku. szok kawal dorbej roboty. orgormne gratulacje dla rezysera. nic dodac nic ujac, nie ma sie do czego przyczepic daje 10/10 co mi sie bardzo rzadko zdarza!! swietnie zagrany, porosza bardzo duzo kwesti, kazy powinien zobaczyc. rzadko sie zdarza ze w polsce powstanie dobry film. no ale jednak:) dom zly, dlug.... klasyka;D te filmy sa dlatego dobre ze sa rzadkie ze jest ich malo sa wyjatkowe. kazdy rodzic powinien zobaczyc sale samobojcow!!! film nie dla kazdego, troche ciezki, ale jak ktos zrozumie i sie wczuje film to bedzie mial ciary na skorze.... zaluje ze dopiero teraz ten film ogladnalem. film ma klimat, historia swietnie opowiedziena, ciezko pokazac takie cos. brawo jeszcze raz brawo!!

kubak11

Zaraz przyjdzie tutaj pan smoking i napisze, że z tego napisałeś to wynika, że gwałcisz dzieci.

użytkownik usunięty
swojak_2

ha,ha,ha. Nawdychałeś się już naftaliny;)

ocenił(a) film na 10

:)

użytkownik usunięty
kubak11

Nie zrozumiałeś mojego wpisu skierowanego do swojaka_2, a dotyczącego smokinga. Ale przy takim nabuzowaniu nie ma się co dziwić.

użytkownik usunięty

chyba źle się podpiełam. nie do tej odpowiedzi. Teraz to ja przepraszam.

ocenił(a) film na 10

sory to ja najpierw źle się podpisałem.... i jak sie zorientowałem to wszystko naprawiłem. wiec nie masz za co przepraszać i wszystko jest ok, sprawa została wyjaśniona;) pozdrawiam

Przeprosiłem już kubaka11, to ciebie przy okazji też przeproszę...zwłaszcza, że jesteś kobietą.

użytkownik usunięty
swojak_2

Mnie tam nie ma za co. Swoja drogą Smoking to najcięższy rodzaj trolla - dzielny jesteś.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
o_m_e_n

Omen znowu zaśmieca forum.
Zapewnie wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej zarzuci drugiego wulgaryzmami. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawgo możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego pławienie się w wulgaryzmach. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

ocenił(a) film na 10
swojak_2

cos jeszcze masz inteligentnego do powiedzenia?? nie masz nic lepszego do roboty niz obrazac ludzi?? szkoda czasu na ciebie... ktos kiedys powiedzial: ,,nie denerwuj sie boplacisz wlasnym zdrowiem za glupote innych... " wg mnie ten film powinien trafic do rodzicow i powinni sie baczniej przygladac i reagowac, bo problem poruszony w tym filmie jest i to duzy. żal mi ludzie, ktorzy mysla ze moga pisac na internecie wszystko i czuja sie kims a tak naprawde sa niczym....

kubak11

Jeżeli uraził cię mój wpis dotyczący smokinga to przepraszam. Nie było to moim zamiarem.
Powinienem wziąć pod uwagę, że nie znasz tego gościa.

ocenił(a) film na 10
swojak_2

a skad mam niby znac jakiegos smokinga?? jest taki znany ze kazdy go powinien znac?? ty znasz kazdego na filmweb??

kubak11

Miejscowe trolle na ogól są znani z powodu swej niechlubnej chwały.
Ale OKey. Nic nie straciłeś, a nawet zyskałeś dzięki temu, że nie znasz go.

o_m_e_n

Zapewnie wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej zarzuci drugiego wulgaryzmami. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawgo możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego pławienie się w wulgaryzmach. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

kubak11

W latach 50. i 60.tych polska kinematografia była uważana za jedną z najlepszych na świecie i słusznie. Swoją drogą, mi się "Sala samobójców" bardzo nie podobała, ale "Dom zły" i "Dług" podobały.

ocenił(a) film na 9
kubak11

Zgadzam się z Tobą w 100 %,film jakich w Polsce mało,ja dlugo myślałam o tym filmie po obejrzeniu go! Dla mnie super!!!!
Pozdrawiam

o_m_e_n

o_m_e_n_

Myślisz ??? Hehe nie udawaj...

ocenił(a) film na 10
o_m_e_n

tyvh morganow i jak stracic chlopaka w 10 dni to nie sa moje oceny... ale by ci to nawet nie przyszlo nawet do glowy bo masz siano w glowie.... nie przyszlo ci do glowy ze ktos moze tez oceniac filmy z mojego konta?? np moja zona?? wiec zanim cos powiesz to pomysl, to naprawde nie boli. chyba ze w twoim przypadku jest to nie mozliwe to ok wybaczam i pisz sobie co chcesz skoro ci to pomaga i czujesz sie z tym lepiej

kubak11

A może to oceny twojego chłopca? Może sąsiada, wujka, babci i jej koleżanek z kółka gospodyń ? Może to nawalony stryjek się loguje na twoje konto? Tak, masz racje nie potrafię zrozumieć (!!!) jak może ktoś oceniać filmy z czyjegoś konta. Pozdrów żona czy tam żonę, że narobił/a ci obciachu na filmwebie oceniając wysoko gnioty. Powodzenia