6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324597
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

jakby nie był z niego taki "słodziak", jakby Dominika zagrał kto inny, to nawet nie poszlabys do kina. wiec mi tu nie mow, ze boski film. boski Gierszal, tyle masz do powiedzienia

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Obejrzałam w internecie, bo szkoda mi było tracić kieszonkowego na kino xDD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

brawo, kolejny dowod. na takie filmy wlasnie sie traci kieszonkowe. uszanuj prace wszystkich tych ludzi, ktorzy pracowali przy tym filmie. wiesz co, Kuba w jednym wywiadzie mowil, ze go denerwuja tacy ludzie, ktorzy sciagaja/ogladaja filmy w internecie, zamiast pojsc do kina czy go kupic.
a tak apropo, masz zamiar kupic film ?

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Jak mi mama da pieniążki to kupię, zobaczy sie xD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

NIE WIERZĘ... ZMIERZCH, WSZYSTKIE CZĘSCI OCENIŁAŚ NA 10 I MASZ W ULUBIONYCH, A INCEPCJI DALAS 1. SZALONY SWIAT PO PROSTU...

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Nie zrozumiałam o co tam chodzi, jak wiesz to mi powiedz to dam wiecej xD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

trzymajcie mnie. ile Ty masz lat ? fakt, trudno sie polapac, ale nie daje sie 1 dlatego ze sie nie rozumie, tylko ze jest slaby. skad masz widziec, ze jest slaby, skoro go nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

A co miałam dać 10 i serduszko, bo tak trzeba, a nawet nie wiem o co tam chodziło. Pytałam się koleżanki ale ona też nie załapała xD Chyba obejrzę jeszcze raz, moze coś więcej zrozumiem;P

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

no teraz to jebłam. w ogole nie oceniac. nie daje sie 10 i serduszko, albo 1. miedzy 1 a 10 jest jeszcze osiem cyfr, moglas wybrac jedna z nich. -.-

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Nie mow tak brzydko, to jest grzech ;P Jutro ide do spowiedzi wiec musze sie powstrzymywac xD A jak ktos mi wyjasni o czym byla ta Incepcja to dam kilka gwiazdek wiecej xD W sumie mogłam dać od razu dwa bo grał tam Leo ;****

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

ojciec chrzestny, szeregowiec ryan. dalas 1 ?!!!?!!! jak to jest mozliwe. nie rozumiem Cię, kur.wa naprawde.
spokojnie, jeszcze raz : NIE OCENIA SIE FILMU ZA WYGLAD AKTOROW, TYLKO ZA ICH GRE !!!!!!!

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Ale jak mi się ktoś podoba to ma znaczenie na ocenęxD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

ma, ale jak bys dala 7, a aktor by ci sie podobal, to wtedy mozesz dac osiem, ale nie z 1 na 2 wskakiwac, bo to bez sensu.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Oki, dam Incepcji 2, bo mi sie Leo spodobal xD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

-.- -.- -.-

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Co to za minki? xDDD

ocenił(a) film na 7
xoMonisiaxo

hahahaha swietna rozmowa xD

froster

To model typu charakterologicznego, któremu spodobał się ten gniot :) Rośnie pokolenie idiotów...

ocenił(a) film na 7
uln

Ilość imbecyli już dawno przestała mnie wprawiać w osłupienie,teraz jestem już w fazie akceptacji nieuchronnej degradacji intelektualnej. Jeszcze 10 - 15 lat a będziemy tu mieli drugie USA pod tym względem. Jeżeli ktoś ma plan na ogłupienie społeczeństwa to muszę mu pogratulować sukcesu.

androgenius

Wszystko zaczęło się od reformy oświaty, wprowadzenia gimnazjów do systemu edukacji, pseudo matury, etc.
Głupim narodem lepiej rządzić. Takie społeczeństwo nie zadaje trudnych pytań i wiele mu nie potrzeba do szczęścia.

ocenił(a) film na 7
uln

Łon mundrze godo...

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

rozbawiłaś mnie swoimi wypowiedziami. tak, teraz KTOŚ wrzucił salę i jest TYSIĄC nowych postów oceniających nie gre aktorską ale Gierszała jak to on jest piękny. właśnie teraz można zobaczyć ile ludzi poszło do kina bo USZANOWALI CIĘŻKĄ (!!!) pracę, a ile poszło na łatwiznę i ogląda sobie film w internecie.

ocenił(a) film na 10
pynior

bylam dwa razy w kinie, nie dla tego ,zeby zobaczyc aktora, tylko zeby jeszcze bardziej zrozumiec ten film, to co rezyser mial do przekazania nam, widzom. kilka dni temu znalazlam w sieci, (niestety, bo ci, ktorzy nie maja zamiaru kupic, tylko sobie przypomniec, nie kupia dvd ) ja kupilam.

ocenił(a) film na 10
pynior

Jak ci sie kuba nie podoba to sie nie odzywaj, bo sie nie znasz, on jest słodki ;** xD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

JEZU DZIEWCZYNO OGARNIJ SIE !!!!! TA STRONA NIE JEST PO TO, ZEBY MOWIC JAKI SLODKI JEST KUBA TYLKO ZEBY DUSKUTOWAC O FILMIE, STAD NAZWA: SALA SAMOBOJCOW: DYSKUSJE. JAK CHCESZ SIE ROZWODZIC NAD JEGO URODA TO SOBIE DYSKUTUJ W DYSKUSJACH O KUBIE. BOZE, CO ZA CZLOWIEK.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Co pewnie jestes zazdrosna, albo taka zawistna, bo chcialabys zeby Kuba byl z toba a on ma tyyle fanek ze sobie wybierze ta naj xDxD

Na stronie Kuby zalozylam juz temat ale tam nikt nie pisze to ja pisze tu z wami xD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

taa, jestem zazdrosna. nie mam co robic, tylko obmyslam plan zaglady na te wszystkie fanki. wez posluchaj siebie, posluchaj wywiadow, co Kuba mowi o takich jak Ty, ze go to denerwuje. ciekawa jestem, co bys krzyknela, jakbys zobaczyla go przypadkiem na ulicy. Dominik ?

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

wiesz, również byłam w kinie i jadę dzisiaj po dvd.
xoMonisiaxo, co do ciebie, posłuchaj mnie teraz bardzo uważnie: TEN FILM NIE JEST PO TO ŻEBY IŚĆ DO KINA I ZOBACZYĆ CHŁOPAKA W CZARNYCH WŁOSACH I KOLCZYKU, A NASTĘPNIE PISAĆ TU, NA FORUM, ŻE JEST PIĘKNY!!! ZDRADŹ NAM WSZYSTKIM SWÓJ WIEK BO PODSUMOWUJĄC TWOJE WYPOWIEDZI NIE MASZ WIĘCEJ NIŻ 11. JESTEŚ DZIECINNA DO BÓLU! WIESZ CO CI JESZCZE POWIEM?! TAKIE OSOBY JAK TY NIE MOŻNA WPUSZCZAĆ NA TEN FILM PO PÓŹNIEJ WŁAŚNIE TAK TO WYGLĄDA, KAŻDY PRÓBUJE CI WYTŁUMACZYĆ, ŻE CHYBA NIE ZROZUMIAŁAŚ FILMU!
A do tego co by pewnie powiedziała jakby go zobaczyła na ulicy pewnie wyglądało by tak: DOM!N!IK! ale ty przecież nie żyjesz. <BRAWO>

ocenił(a) film na 10
pynior

haaha Kuba by upadł, a ona by pomyslala, ze naprawde nie zyje i by mial ja z glowy ;)
tez mi sie wlasnie wydaje, ze ma nie wiecej niz 11.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

no dokładnie. jestem za tym żeby nie wpuszczali takie osoby na ten film. masakra, później każdemu dziecku takiemu jak ona trzeba tłumaczyć sens sali.
no ale przecież ten film jest taki SŁIT o EMO BOYU- dom!n!ku :***** ;** ;:****.- takie wypowiedzi denerwują mnie najbardziej. Bożeeee, trzymacie mnie ludzie.

ocenił(a) film na 10
pynior

oni w ogole nie sprawdzaja legitymacji w tych kinach. mozna sie umalowac, wystroic i isc, takie 11latki na pewno tak robia -.- jak wynika z jej wczesniejszych wypowiedzi nie tylko sali nie zrozumiala. ale to dziwne-incepcji nie rozumiala, dala jeden, sale zrozumiala, dala 10 i serce. ( pewnie ze wzgledu na Kube, ale skoro w incepcji podoba lsie jej Dicaprio i dala 2, to dlaczego w sali 10 ? ) sama sie juz pogubilam :D

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

hahahahahha! dokładnie, wiesz jak to jest, emo boy zrobił na niej ogrooomne wrażenie.
Dicaprio takiego nie zrobił bo nie malował się czarną kredką! :O

ocenił(a) film na 10
pynior

Dicaprio, hanba Ci, ez nie malujesz oczu ! jak mozesz, zawiodlam sie na Tobie :(

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

no, jak by Dicaprio pomalował oczy w incepcji i przefarbował się na czarno, to na sto procent dała by do ulubionych i 10/10. słici jest ta nasza koleżanka.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Dominik albo Kuba, zalezy co by mi pierwsze przyszlo do glowy xDD

Oki ja musze leciec, mama mnie woła, pewnie obiad stygniexDDDD

Papatki i buziole ;;**************xDDD

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

ja nie wiem, czy Ty to robisz specjalnie, czy juz taka jestes, co ? nie mam pojecia.

ocenił(a) film na 10
xoMonisiaxo

O_o Lol hahahahah ; D Już brak słów na takie osoby, na takich ludzi patrze jedynie z dezaprobatą, dziwne że w ogóle dałyście się sprowokować do rozmowy z tym pustakiem; o

ocenił(a) film na 4
xoMonisiaxo

na pierwszy rzut oka widać że to troll który ma polew z waszych odpowiedzi więc skończcie już to pier*olamento...

kefiro

Też się z tym zgadzam. I wole żyć w świadomości że ten człowiek udaje. Bo trudno mi uwierzyć że tacy ludzie istnieją.

ocenił(a) film na 4
xoMonisiaxo

ah, uroczy mały troll z tej monisi :)

ocenił(a) film na 4
xoMonisiaxo

jeju. takie tępe dziecko widzę pierwszy raz w życiu :OO

xoMonisiaxo

Ja też nie zrozumiałem o co się tam rozchodzi xD

sala_samobojcow_21

Każdy z nas rożni się DNA,odmiennymi cechami charakteru i wyglądu fizycznego.Gustu filmowego też się to tyczy.
NIEWIARYGODNE,PRAWDA?!

xoMonisiaxo

NIE KARMIĆ TROLLA.

ocenił(a) film na 10
GregoryHouse

prawie mi żyłka pękła jak zobaczyłam jej wypowiedź. chyba prowokuje bo w inne opcję nie uwierzę.

ocenił(a) film na 10
pynior

no nie wiem. filmy ma tak ocenione, ze chyba naprawde taka jest

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

''dam sali samobójców 10/10 i serduszko bo dominik się pomalował.''
lovelovelove

ocenił(a) film na 10
pynior

lovelovelove <33 xddddd hahaha. lool.

ocenił(a) film na 10
sala_samobojcow_21

Ekhem, albo Monisia ma lat max 12, albo to uroczy trollik, tyle w temacie.
Jednak jestem bardziej skłonna przypuszczać to drugie.
Dajmy se spokój;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Dokładnie.
Ale trzeba przyznać - słodki z Niej brzydalek. ^^
Ludzie - trochę dystansu, nie wszystko trzeba brać tak śmiertelnie poważnie...
Nie wykluczone, że ubliżacie małej dziewczynce - nie wstyd Wam?