Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

Średni

ocenił(a) film na 5

Uważam że film dobry jednakże nie oddaje do końca tematyki,i wiele rzeczy jest nie zrozumiałych,To tyle z mojej strony daje 5.5/10

ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Nie podobał się? Bo nie było latających potworków? HaHa!!!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Widać jaki poziom sobą reprezentujesz. Musisz skorzystać z obraźliwych tekstów,żeby pozostawić ślad po sobie? Żałosne jak ..Ty!

ocenił(a) film na 5
setarah

Nie oceniaj i nie mów o mnie, bo sam nie znasz się na ocenianiu filmów typu Salt ,a w ogóle wchodzisz na filmweb jak jakiś wieśniak i od razu pozornie negatywnie nastawiony.Ty jesteś... żałosny!

ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Dlaczego zwracasz się do mnie jak do faceta? jestem kobietą..!! Wiesz co? To Ty bezsensownie krytykujesz moje wypowiedzi w sposób wulgarny i negatywny. Oceniam filmy tak jak na to zasługują według mojego uznania, a Tobie nic do tego! Myślisz,ze jak napiszesz jedno chamskie zdanie to jesteś wielki znawca i krytyk filmowy?! Jeśli nie podobają Ci się moje oceny i wypowiedzi to nie komentuj bo nikt Cie o to nie prosi. I nie posługuj się słowem "wieśniak" bo mógłbyś się od tych "wieśniaków" wiele nauczyć!

ocenił(a) film na 5
setarah

sorry, ale to ty sie wtracilas i osmieszylas jego temat. pewnie jak wiekszosc imbecyli na tym forum, nie jestes w stanie przyjac do wiadomosci, ze ten film jest slaby. taka prawda.

ocenił(a) film na 6
damian_filmweb

Nie kolego to on się wtrącił do dyskusji przy innej mojej wypowiedzi. Ja nie wypowiedziałam się ani słowem na temat filmu Salt. Obserwujecie uważnie, bo wasze wypowiedzi są domysłami na temat mojego zdania!

ocenił(a) film na 5
setarah

nie obchodzi mnie inna twoja wypowiedz. tu w TYM temacie ty sie wtracilas i zaczelas dyskusje i mam nadzieje, ze ja skonczysz.

ocenił(a) film na 5
setarah

No właśnie ty pomyśl co piszesz!Ja oceniam film a ty się wtrącasz i odstawisz jakieś scenki.
Skoro film jest słaby tak jak kolega up napisał to po co się wtracasz???
Coś z głową?

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

I jeszcze piszesz jaka twoja ocena jest pomyślna i przyzwoita,jednakże to tylko i wyłącznie twoje zdanie!
I że napisałem jakieś "chamskie" zdanie to się popłaczesz! Jeśli się nie znasz to skończ z filmwebie, bo,akurat mi nie możesz tego powiedzieć, ponieważ ja pracuję na planie filmu więc...

ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Więc się teraz "wylansowałeś"..buraku!! Haha! ciekawe czym się tam zajmujesz...?Zdaje się,ze wiem...

ocenił(a) film na 6
setarah

I w dalszym ciągu nie napisałam nawet w jednym zdaniu o tym,ze Salt jest dobry!Żenada!!!

użytkownik usunięty
setarah

i na dodatek dziewczyna ... żal mi cie panienko

ocenił(a) film na 5
setarah

zalosne.

ocenił(a) film na 5
setarah

I widzisz?
Nikt Cię tu nie chce.Mądrzysz się i mądrzysz a spójrzmy w prawdzie w oczy.Ty jesteś... ŻAŁOSNA.
Na dodatek jestes dziewczyną!HaHa!

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

PS.Po 1 Kto tu używa wulgaryzmów panienko?
Po 2 Wydaje mi się, ale ty chyba po prostu w życiu,w szkole czy tam w pracy nie jesteś przez nikogo doceniana że tylko na filmwebie możesz się wyżyć.Cżyżby tak nie jest?
I tak wiem że napiszesz co innego ale oby dawaj wiemy jak jest.:/

ocenił(a) film na 5
setarah

I jeszcze jedna rzecz!
Nie podejmuj się kłamstwa, ponieważ ty w tym temacie się wtrąciłaś i napisałaś "... tak jak oczekują tego inni"no własnie chyba tego nie oczekują bo w tym temacie ośmieszyłaś się ,zobacz jak cię wszyscy wyśmiali!Żałosne..jak ty!

ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Proszę, proszę sami fantastyczni chłopcy, jeden nawet wybitnie uczony! Skoro uważacie się,za tak inteligentnych, bystrych i elokwentnych to już czas zgłosić się do Akademii Filmowej, bowiem nie długo będą rozdawać Oscary! Nie możne tam zabraknąć Waszych opinii!! Tylko się pośpieszcie!

ocenił(a) film na 5
setarah

...w jakim celu napisalas takie bzdury ? chcesz nam dowalic ? to chyba cos ci nie wyszlo. a twoja wiedze na temat kinematografi juz pokazalas i wiemy, ze jest zerowa.

ocenił(a) film na 5
damian_filmweb

Zgodzę się Damian z tobą. A ty setarah skończ lepiej z filmwebem bo będzie lepiej dla wszystkich.
Z resztą patrzeć na twoją inteligencję nie jest dużo lepsza!I Nie odpisuj również tych swoich "elokwentnych
i inteligentnych" komentarzy bo nikt nie prosi!Jednym słowem "skończ"!

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

I co już nie wypisujesz głupot tak jak to kiedyś robiłaś!! Aaa Wiem dlaczego... bo Cię zatkało!
Nikt nie chce wyczytywać twoich "elokwentnych i inteligentnych" komentarzy!

ocenił(a) film na 6
LoLeK15

Wyobraź sobie,ze mnie nie zatkało! Znudziła mnie bezsensowna konwersacja z Wami.

ocenił(a) film na 5
setarah

hehe sorry, ale to ty piszesz bzdury bez ladu i skladu. nie ja, wiec zastanow sie nad tym co piszesz.

ocenił(a) film na 5
setarah

Taa "BEZSENSOWNA KONWERSACJA Z NAMI"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Chyba z tobą!
To ty wypisujesz głupoty których nikt nie chce słuchać więc zastanów się nad tym co piszesz
a potem dopiero przemyśl czy to napisać!

ocenił(a) film na 5
setarah

O czym ty wgl. mówisz ja się nie wtrąciłem do żadnego tematu z Tobą więc o co ci biega?

LoLeK15

w zasadzie 5,5 to za słaba nota, trochę wyżej go oceniam

ocenił(a) film na 5
dobry_woojek

tak, 6 to odpowiednia ocena.

ocenił(a) film na 5
dobry_woojek

Wiem, Wiem może trochę przesadziłem.Sorry. Heheh.

LoLeK15

coś pomiędzy 6 a 7, mało kiedy coś piszę ale sugeruje się ogólną oceną i jak coś ma poniżej 7 to sobie nawet gitary nie zawracam aby to oglądać, tego salta jakoś obejrzałem z siostrą, dzisiaj ze znajomymi oglądaliśmy fastera też ma 6,6 i raczej mi się nie podobał, myślę że salt był lepszy ale oba filmy to takie odmóżdżające kino, raz można obejrzeć i do nich nie wracać

ocenił(a) film na 5
dobry_woojek

Zgodzę sie z panem up tak samo właśnie oglądałem i miałem to samo odczucie.

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

Chociaż 7 bym nie dał, za niektóre efekty. Faster moi zdaniem efektowniejszy, co da się zauważyć.

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

Porównując do klasyki sensacji jak np. Szklana Pułapka to jest jeden wielki gniot.

ocenił(a) film na 5
LoLeK15

Ps. Jedyna dobra rola to Olbrychskiego. Wielka szkoda że taka aktorka jak A.J. za przeproszeniem "zeszmaciła" się w takim filmie.

LoLeK15

szklana pułapka to jeden z najlepszych filmów z tego gatunku, w zasadzie angelinie pasują takie role także nie zgadzam się coby się szmaciła

ocenił(a) film na 8
LoLeK15

To smutne, że w większości tematów z dużą ilością odpowiedzi, 3/4 z tych odpowiedzi to wyśmiewanie innych użytkowników za ich gusta i potocznie zwane "rzucanie mięsem". Ale nasz naród zawsze ma dobry powód, żeby do czegoś się przyczepić :). Osobiście mnie film się podobał, może dlatego, że zamiast narzekać na wydumane akrobacje Angeliny (jakby ich nie było, to by mówili, że nudny :)) lepiej było skupić się na jej zachowaniach, tuż po tym jak Orlov ją zdemaskował. Ktoś może mnie nazwie niedomyślną, ale do momentu aż wszystko się wyjaśniło, nie byłam pewna czy uciekała bo jest faktycznie jest szpiegiem czy była przerażona losem męża, dla którego była zdecydowana nawet ponieść ciężar bycia oskarżoną o zdradę.
Zastanawia mnie jeszcze tylko jedno: otóż założyciel tematu napisał "(...) jednakże nie oddaje do końca tematyki (...)" zastanawiam się (z czystej ciekawiści) co miał przez to na myśli, bo domyślam się, że w CIA nie pracował, z ruskami nie spiskował i rzekomej ojczyzny nie zdradzał?

ocenił(a) film na 5
MademoiselleMarjorie

Właśnie chciałem poczytać opinie o filmie, a tu kłótnia między lolkiem a setarah. Idźcie się pokłócić gdzieś indzien, nie wiem na jakieś forum, co?

ocenił(a) film na 5
pozman

Podzielam. Duży wpływ na ocenę filmu ma to czy spełni on twoje oczekiwania. Ja szczerze mówiąc nie oczekiwałem nic specjalnego. I sprawdziło się. Zawsze oceniam filmy w ten sposób: pierwszą piątkę gwiazdek mam zarezerwowaną dla ogólnego efektu wizualnego a drugą za fabułę i w jaki sposób została opowiedziana. Jeżeli chodzi o fabułę to zapomniałem o niej po kolejnej rozwałce i kolejnej ucieczce bohaterki z sideł. Za dużo tego. Potem już z górki. Rozwałka, danie się złapać, ucieczka, rozwałka, danie się złapać ucieczka. Naciągane strasznie. Natomiast jeśli ktoś lubi filmy z dużą ilością akcji o niezbyt głębokiej historii to film się spodoba. Fabuła: 1/5 Efekty wizualny: 5/5 = 6/10

EDIT: post jest odpowiedzią na wypowiedź założyciela tematu :)