PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=418952}

Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155934
4,7 36 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

Po świetnej Incepcji, dobrym Predators, i słabych Niezniszczalnych nie wiedziałem czego się spodziewać, jednak musiałem zobaczyć w akcji naszego rodaka - Olbrychskiego.
Właściwie to się nie zawidołem, ani na nim, ani na całym fimie, który okazał się niezłym, odrobinę szpiegowskim kinem akcji, nie tak głębokim jak Incepcja ale też nie tak pustym jak Niezniszczalni. Co mi się podobało? Przede wszystkim niezła fabuła (oparta częściowo na faktach), dużo akcji i wreszcie kobieta jako główny bohater. Minus to na pewno spora przewidywalność i kilka scenariuszowych niedociągnięć. Mimo to film polecam i wystawiam ocenę 7/10.

ocenił(a) film na 5
Vaylander

Muszę skomentować (choć trochę nie na temat Salt), "Niezniszczalni" to kino typowo ROZRYWKOWE tym samym nie miał ten film nieść ze sobą głębszego przesłania i pomimo, że nie przepadam za tego typu filmami ten akurat był całkiem fajny, bynajmniej ciągle coś się działo. Co do filmu "Predators" określanie go mianem DOBRY to gruba przesada, film był w najlepszym razie przeciętny i zjadliwy.Nie mogę zboleć, że Brody gra w coraz gorszych filmach.