Też zamierzam oglądać :D Normalnie pewnie bym nie zwrócił uwagi, ale ciekawi mnie jak Olbrychski wypadł w amerykańskim filmie..
Olbrychski gra dość.. "specyficznie", więc trzeba go trochę lubić (jako aktora) żeby uznać, że dobrze gra.. Przynajmniej moim zdaniem ;)
No tragicznie nie wypadł, ale z drugiej strony widywałem go już w lepszych rolach ;) Ale przynajmniej rosyjski akcent mu bardzo fajnie wyszedł.. Z kolei jednak scena walki wyglądała trochę słabo.
A co za różnica na jakim kanale leci? Film się nie zmieni w zależności od kanału..
Dajcie już spokój z tymi reklamami, ostatnio akurat TVN emituje reklamy dłuższe i w większej ilości.
tak, gdy ucieka przez las jest mowa o nowym prezydencie, w TV tego nie było...
A co z sceną jak mąż ginie? Ja mam jak został na jej oczach utopiony... a w TV inna wersja
Poważnie z tym mężem ?
Wierzyć się nie chce.
A widziałem jedynie wczorajszą wersję TV.
Tak poważnie ja też widziałam że tak powiem inną wersje..
Jak napisal solari_de_marco scena śmierci męża była całkowicie inna, zdecydowanie lepsza i emocjonalna oraz w ostatniej scenie gdy Jolie biegnie jest mowa o nowym prezydencie USA z której można wywnioskować że Salt jest jego siostrą..
Właśnie nie wiem co się stało. Też zauważy.łam te braki ... Ciekawe ... hmmmm...
Nie mam pojęcia po co zrobili dwie wersje, ta która leciała w tv z pominięciem 2 ważnych momentów to czysty debilizm ;/
Pierwsza weersja moim zdaniem by ła o wiele lepsza bo ona musiała długo patrzyć na jego śmierć itp. A ten motyw z zastrzeleniem to śmiieszne bo w pierwszej werssji to ona chciała go zastrzelić żeby nie cierpiał.... Podejrzana sprawa ...
Może jedna wersja była na USA (ich po....e przepisy dotyczące limitów wiekowych do oglądania filmów) a druga dla normalnego świata...?
Tak rzucam teoretycznie tylko , bo poparcia na to nie mam.
Oglądałam . Szczerze? Liczyłam na coś więcej .Film trochę przewidywalny ,jak zwykle oklepane skoki na ciężarówki. itp.Olbrychski dał sobie rade .Angelina zagrała genialnie.Po raz kolejny udowodniła.że jest świetną aktorką .Dla mnie to takie 5.5 nie wiedziałam czy ocenić film na 5 czy na 6 ale dałam 6 ze względu na Jolie.