Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155998
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt
ocenił(a) film na 6
elegance_inimaginable

Też zamierzam oglądać :D Normalnie pewnie bym nie zwrócił uwagi, ale ciekawi mnie jak Olbrychski wypadł w amerykańskim filmie..

Lahcim7106

Oj, źle wypadł.

ocenił(a) film na 6
darko11221

Czemu tak sądzisz ?:D Jak dla mnie nie było tak źle :)

ocenił(a) film na 6
szymonduda99

Olbrychski gra dość.. "specyficznie", więc trzeba go trochę lubić (jako aktora) żeby uznać, że dobrze gra.. Przynajmniej moim zdaniem ;)

Lahcim7106

Ja też jestem tego ciekawa, zwłaszcza po zwiastunie... :)

Lahcim7106

No i co z tym Olbrychskim? Chyba nie było tak źle, co? :)

ocenił(a) film na 6
elegance_inimaginable

No tragicznie nie wypadł, ale z drugiej strony widywałem go już w lepszych rolach ;) Ale przynajmniej rosyjski akcent mu bardzo fajnie wyszedł.. Z kolei jednak scena walki wyglądała trochę słabo.

ocenił(a) film na 6
Lahcim7106

No z tą sceną to trochę racji Ci muszę przyznać :)

Lahcim7106

Oo! Akcent to i mnie się podobał. :) Dobrze było. :D

ocenił(a) film na 7
elegance_inimaginable

Tylko czemu w mordę polszmat ??

ocenił(a) film na 7
nightgale

A co za różnica na jakim kanale leci? Film się nie zmieni w zależności od kanału..

ocenił(a) film na 7
Vitadopolamorte

Różnica w ilości reklam .
A film i tak zobaczę.

nightgale

Dajcie już spokój z tymi reklamami, ostatnio akurat TVN emituje reklamy dłuższe i w większej ilości.

ocenił(a) film na 8
Vitadopolamorte

Ale są reklamy

ocenił(a) film na 8
elegance_inimaginable

Ja bardzo chętnie obejrzę.

elegance_inimaginable

Właśnie oglądam, a później 'Człowiek w ogniu' pójdzie...

ocenił(a) film na 8
elegance_inimaginable

Mam wrażenie, że ten film się inaczej kończył jak go ostatnio oglądałam ;d

Holyver

tak, gdy ucieka przez las jest mowa o nowym prezydencie, w TV tego nie było...

A co z sceną jak mąż ginie? Ja mam jak został na jej oczach utopiony... a w TV inna wersja

ocenił(a) film na 7
solari_de_marco

Poważnie z tym mężem ?
Wierzyć się nie chce.
A widziałem jedynie wczorajszą wersję TV.

nightgale

Żeby Olbrychski zagrał też w drugiej części

ocenił(a) film na 7
nightgale

Tak poważnie ja też widziałam że tak powiem inną wersje..
Jak napisal solari_de_marco scena śmierci męża była całkowicie inna, zdecydowanie lepsza i emocjonalna oraz w ostatniej scenie gdy Jolie biegnie jest mowa o nowym prezydencie USA z której można wywnioskować że Salt jest jego siostrą..

ocenił(a) film na 7
Starrlight

Właśnie nie wiem co się stało. Też zauważy.łam te braki ... Ciekawe ... hmmmm...

ocenił(a) film na 7
dagao

Nie mam pojęcia po co zrobili dwie wersje, ta która leciała w tv z pominięciem 2 ważnych momentów to czysty debilizm ;/

ocenił(a) film na 7
Starrlight

Pierwsza weersja moim zdaniem by ła o wiele lepsza bo ona musiała długo patrzyć na jego śmierć itp. A ten motyw z zastrzeleniem to śmiieszne bo w pierwszej werssji to ona chciała go zastrzelić żeby nie cierpiał.... Podejrzana sprawa ...

ocenił(a) film na 7
dagao

Może jedna wersja była na USA (ich po....e przepisy dotyczące limitów wiekowych do oglądania filmów) a druga dla normalnego świata...?
Tak rzucam teoretycznie tylko , bo poparcia na to nie mam.

ocenił(a) film na 6
elegance_inimaginable

Oglądałam . Szczerze? Liczyłam na coś więcej .Film trochę przewidywalny ,jak zwykle oklepane skoki na ciężarówki. itp.Olbrychski dał sobie rade .Angelina zagrała genialnie.Po raz kolejny udowodniła.że jest świetną aktorką .Dla mnie to takie 5.5 nie wiedziałam czy ocenić film na 5 czy na 6 ale dałam 6 ze względu na Jolie.