Wielu za wade tego filmu uznaje brak realizmu, jednak w swojej kategorii (troche wlasnie bajeczek) ten film jest bardzo dobry. Jest tu szybka i wciagajaca akcja i trudno mowic o nudzie. W dodatku Polak zagral dosc istotna role u boku Andzi :) Ja osobiscie ten film polecam ale tylko ludziom niezwracajacym az takiej uwagi na realizm.
e tam mialo byc czy nie mialo... nie wiadomo co bylo w glowach tworcow filmu w czasie jego krecenia a to jak film jest zapowiadany tez czesto jest zabiegiem reklamowym. Ktos moze powiedziec ze poczul sie oszukany ale ja oceniam po prostu sam film nie zwazajac na nic wiecej :)
Brak realizmu nie jest jak dla mnie wielką wadą tego filmu, uważam że jest on po prostu zbyt mdły, akcja mnie nie porwała, pomimo dobrej obsady, film nie przykuwa mojej uwagi. Nie zachwycałabym się Olbrychskim ( mówcie co chcecie dla mnie on jest dobry) przy boku Adgie, bo szkoda tak dobrego aktora na tak kiepski film. Dziękuję.
zgadzam sie w 100% z przedmowca...po prostu nuda...nie obejrzalam nawet zakonczenia, ale jak pytalam to wiele nie stracilam...