Cóż za słaba ocena filmu, polscy malkontenci wiecznie niezadowoleni. Film w 100% akcja, bez
przesadyzmu i dziecinady jak M I z Tomem. Polecam film. A tak na marginesie przydałaby się 2
część ....
No dobra, film nie był zły. Pan Olbrychski był świetny w pierwszej scenie. Cały film jednak myślałem, że to film idealny (schematyczny?) dla Toma Cruise'a. No i kto dzisiaj traktuje wątek zimnej wojny na poważnie (odgrzewane kotlety)? Trochę zaleciało sentymentem do filmów klasy B oglądanych na wideo w latach osiemdziesiątych.
Piękna Angelina i... niewiele ponadto. No może jeszcze niezła akcja i pan Olbrychski (małe brawa myślę się należą) rzeczywiście w przyzwoitej formie. Ale to za mało, w przeciwieństwie do głupot wszelakiej maści, których jest od groma i jeszcze więcej i którymi cały film stoi. Sorry, ale nie kupuję tego. 4/10.
Bez przesadyzmu i dziecinady?! hmm Angelina w niektórych scenach "latała". Film uważam za lekko fantastyczny ;)
A moim zdaniem 6/10 to i tak za dużo. Uwielbiam filmy akcji, filmy szpiegowskie albo kryminały ale to było dość słabe. Dużo bieganiny i mordobicia a akcja dość średnia i średnio interesująca. W napięciu film trzymał słabo. Moim zdaniem 6/10 to naprawdę dużo a gdzie dopiero 9 czy 10 jak wy dajecie... I tu nie chodzi o bycie wiecznie niezadowolonym tylko widziało się mnóstwo lepszych filmów W TEJ KATEGORII.
Wtf z tą kanapką?! Ktoś na planie był chyba głodny... hahaha albo to ukryty komizm. Kino akcji jak kino akcji, kolejne, amerykańskie, takie jak ma być.
Film nie najgorszy, ale nie powala. Moim zdaniem dość schematyczny, nic mnie nie zaskoczyło, łatwo było przewidzieć, kto okaże się 'kretem'. Ale obejrzeć można.
I po co takie emocjonalne wzmożenie ? Film mocno naciągany a sama akcja to nie wszystko aby film oceniać tak wysoko, chyba mało widziałeś dobrego kina akcji gdzie fabuła była porządna i akcja. Tutaj tylko akcja się broni i to tylko na początku filmu. Przeciętne kino
Cooooooooooooooooooooo akcja bez przesadyzmu ??????? Ten film to sam przesadyzm, to wręcz kpina z widza