Film bardzo dobry ale Olbrychski dużo się tu nie nagrał. Film ma ode mnie 8/10.
Musze powiedziec ze byłam zaskoczona ze az tak dlugo własnie grał p. Olbrychski :) W koncu to od niego się akcja zaczęła, i był dosyć kluczową postacią. Niektóre z naszych aktorek grały znacznie krócej w hollywodzkich filmach. A tu chocby chcieli p. Daniela wyciąc by sie nie dało:) Film niezły- ode mnie 7 :)
raczej bardzo przeciętny , film jest pełen absurdów jak choćby śmierć Ted Winter , najgroźniejsza agentka a na ręce zakładają jej łańcuch tak długie że równie mogło ich nie być , albo skacząca salt normalnie śmiesznie to wyglądało albo agenci którzy nic nie robili jak salt zabijała ich albo prezydenta , za dużo absudrów w tym filmie żeby go ocenić wyżej niż na 6.
No zgadzam się ze film był trochę absurdalny. W rzeczywistosci zapewne te wyczyny byłyby nierealne, ale oglądało sie to nienajgorzej przynajmniej mi. Wogole byłam zaskoczona ze ona tym rosyjskim szpiegem była, wydawalo to sie zbyt banalne zeby tak sie okazalo, a jednak. Końcówka tak jakby wskazywala ze bedzie 2 cz. ale nie wiem.
Bo ma byc 2cz. ;) Premiera w 2014r. Jest przecież info w zakładce po prawej stronie 'powiązane' czy jakos tak.