Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

E tam.

ocenił(a) film na 6

Gdyby nie te irytujace sceny ocena bylaby lepsza: 1. W czasie zamachu na prezydenta Rosji,jego
ochrona wogole nie zareagowala,czego konsekwencja byl jego upadek. 2. Salt raz za razem razi
policjanta paralizatorem , aby ruszal samochodem w przod i w tyl. 3. Salt skacze w szybie windy
jak malpa.

ocenił(a) film na 7
Dawid_1220

Wogole ten film jakis czysto fantastyczny. Jedna agentka normalnie kilkunastu naraz obezwladniła. Jakby tak łatwo by sie dało przedrzec przez ochrone prezydenta i to jednej osobie to ja nie wiem. Jolie miejscami irytująca nie wiem dlaczego, moze to tylko moje uprzedzenie. Ale film nienajgorszy, dobrze sie oglądało, choc troche nierealny jak dla mnie. :) No i plus za naszego Olbrychskiego, fajnie zagrał:)

monia198923

Właśnie, ta ochrona. Mam nadzieję, że prawdziwi prezydenci nie mają tak kiepskiej ochrony :D

Dawid_1220

Zacznijmy od tego, że w obecności tylu agentów bardzo dobrze wyszkoloną agentkę CIA/ rosyjskiego szpiega wsadzają do radiowozu ze zwykłymi gliniarzami ;P ;D

ocenił(a) film na 6
agrest001

albo jak na końcu dusi Ted Winter , kurde mogli jej jeszcze dać nóż , pistolet czy bombe panna miała taki długi łańcuch że mogła się podrapać po nosie z drugą ręką w spodniach , film jest pełen absurdów .

ocenił(a) film na 6
TheGoldi07

No tu masz rację, skoki w windzie też strasznie kolą w oczy. Alee jak sie przymruży oko na to wszystko to można dać 7, nawet z małym plusem, bo akcji było sporo a i też scenariusz niebanalny.