Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155998
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

w hollywoodzkiej produkcji, w dodatku grającego z kimś takim jak Angelina Jolie.:)

MartiniKS

albo zobaczyć jak Angelina morduje 'znanego polskiego aktora' ;)

ocenił(a) film na 7
Zolsa

No tak, a nawiasem mówiąc to mogę z pełnym przekonaniem stwierdzić, że Olbrychski w swojej roli (choć wiadomo że nie była jakaś arcytrudna) spisał się znakomicie.:)

MartiniKS

Problem polega na tym, że amerykanie wciąż nie odróżniają Polaków od ruskich. Bardzo mnie drażni ten kaleczony rosyjski w dialogach, w Rosjanach musi to wzbudzać co najwyżej uśmiech politowania.
ps. Siedzę sobie przed chwilą tyłem do telewizora i nagle słyszę muzykę z czołówki Terminatora. Odwracam się, a tam "Salt" i Angelina idąca niczym T-800 :D

ocenił(a) film na 7
Pete

Bo Angelina sama w tym filmie jak Terminator wygląda.Boże, jak ja tej baby nie trawię!

albinozz66

tez jej nie cierpię i ta jej dziwna szczena- może dla niektórych jest ładna, dla mnie z ta szczena wielka i zębiskami i ustami jest karykatura kobiety - za to idealne urody dla mnie jest charlize theron - świetna rola w monster! Masz racje jolie jest takim terminatorem

ocenił(a) film na 5
MartiniKS

Zgadzam się.

NaomiClark_

Salt pozbyla sie butow aby uciec szybciej ale po co sciagala rajstopy

ocenił(a) film na 7
takiana

Żeby nie wpaść w poślizg :)

użytkownik usunięty
MartiniKS

co maja rajstopy do poslizgu?

ocenił(a) film na 7

Nic, jasna sprawa. To był żart z mojej strony ...

ocenił(a) film na 7
MartiniKS

tam gra 2 Polaków.

MartiniKS

z kimś takim jak ? Angelina Joli? bo jest córka znanego aktora ? bo jest dziunia grająca w typowych holywoodzkich produkcjach sensacyjnych ? To oni się powinni cieszyć - ze zagrali z kimś takim jak Olbrychski! Bo jest świetnym aktorem a nie tylko ładna buzia - jak Angie!