Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

Generalnie że tak powiem- bojki, bojki, bojki, amerykańskie cuda na kiju :) czasem nie
wiadomo czy się śmiać czy płakać, ale jak w tytule- film dla zabicia czasu, nudnego
wieczoru. Dlatego też dałam 6.

ocenił(a) film na 2
gnurfia

Aż 6???? 6 w skali filmweb to dostają w miare dobre i ciekawe filmy. Ten film wyglada jak by go wymyślił jakis pryszczaty amerykański nastolatek po pierwszym piwie w zyciu. Po pierwszych 15 minutach też oceniałem go na 6. Po 40 minutach ocena spadła do 5. Po godzinie było 4 a na końcu filmu 3. Skala głupoty tego filmu mocno mnie zaskoczyła. Niby film o wywiadzie i agentach a tu jak jest jakiś problem to angelina robi "jeb jeb"i już sprawa załatwiona.
A najlespze było to żew dziwczynka któraskończyła szkolenie w wieku 7 lat rozpiepszyła całą amerykańska armie!!! Toż to wujek sam się w grobie przewraca!!!!

ocenił(a) film na 6
Qaziqs

hahahaha nie no oczywiście, coś w tym jest co piszesz :) a ocena moja dlatego taka bo jak pisałam- prosty, banalny film, lekki dla wykończonego całym dniem człowieka. Nie wymaga skupienia, możesz wyjść zrobić sobie herbatę nie zatrzymując filmu, i wracając i tak nadal wiesz o co chodzi. Generalnie więcej śmiechu niż powagi. ;) Pozdrawiam ciepło :)

ocenił(a) film na 7
Qaziqs

Czytając Twój post zastanawiałem się po ilu piwach go napisałeś że nie zauważyłeś czerwonych podkreśleń edytora. Być może nie skumałeś co to takiego.

Podobnie jak trudno było Ci się domyślić że Salt nie ukończyła szkolenia w wieku siedmiu lat, tylko szkolona była później w CIA.
Ci ruscy na statku to nie była "cała amerykańska armia"

Tak to jest jak ktoś chce film oglądnąć a nie obejrzeć.

ocenił(a) film na 2
sixty_nine

masz racje ogladalem film po 14 piwah i ztad te bułedy. Naszczescie uświadomiłeś błedy w mojej interpretacji teguz dzieła. Weryfikoje swoja ocene dajac filmowi 9,5 na 8. Mam jeszcze pytanie: Czy andzelina zkaczałc z chelikoptera zasalutowala temu murzynowi? ( nie jestem pewny czy mi sie przewidziało bo juz ostro pszysypialem - 14 piw to jednak sporo) Bo jesli mi sie nie przewidzialo i ona faktycznie wykonala ten gest to bez dwuch zdan amerykańska symbolika siegnęła szczytów Olimpu!

ocenił(a) film na 6
Qaziqs

Każdy ma jakieś swoje tam podejście do "oglądania" filmów :) Bywają i takie.