Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 155998
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

Niestety Kicha

ocenił(a) film na 4

Góra 4 i nic a nic więcej.Taki Wróg publiczny w sukience ale dużo gorzej zagrany, i mniej
ciekawy.Jedyny plus to Daniel załatwiający dwóch agentów w windzie:)

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4

A powiedz mi szanowny panie co w tym filmie Cie urzekło?czy według Ciebie jest to jedna z lepszych ról Olbrychskiego albo Anjeliny?Fabuła , akcja, muzyka co? Dla mnie to kicha i tyle

ocenił(a) film na 7
santini24

Angelina jest bardzo dobrą aktorką, w tym filmie jak w KAŻDYM współczesnym filmie akcji czasneli mase niedorzeczności ale i co z tego skoro to się sprzedaje, najlepszym dowodem jest bedąca w produkcji 2cz która przyniesie kolejne miliony.

ocenił(a) film na 4
Starrlight

Właśnie o tym mówie zarówno i Daniel i Anjelina to bardzo dobrzy aktorzy.Ale jak Amerykanie w filmach akcji wykorzystują motyw Rosji to już wiem ze będzie bolało:) Strasznie to wszystko wygląda:) Szkoda mi Olbrychskiego , Salt , Biedronka co dalej...

ocenił(a) film na 7
santini24

Mnie Salt podobał sie ale pewnie przez moje uwielbienie do Jolie ;)
Zdaje sobie sprawe ze co najmnie połowa wydarzen jest nierealna.
A co do Olbrychskiego to fajnie że zagrał role i to dość kluczową w amerykańskim filmie obok gwiazdy Hollywod, ale z udziałem w reklamie Biedronki się całkowicie ośmieszył.

santini24

W pełni zgadzam się z określeniem "kicha". Gra aktorska tragiczna. Scenariusz skrajnie naiwny, zawierający MNÓSTWO braków. Nie da się oglądnąć do końca.