Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

Strasznie bajkowo bywa momentami. Najbardziej w tej akcji na autostradzie. Na drogach zapełnionych samymi osobówkami pojawiają się ciężarówki tylko po to, żeby boska Salt mogła na nie wskoczyć i poprzeskakiwać z jednej na drugą. Zwróćcie na to uwagę, wszystkie ciężarówki, które się tam pojawiły zostały "zaliczone" przez Angelinę :D

alano

no i co z tego ??

alano

jak jest bajkowo to po ch.j ogladasz takie filmy??? chyba wlasnie o to chodzi zeby nacieszyc oko swietna akcja. nie rozumiem takich ludzi ktory po obejrzeniu powiedzmy transformersow stwierdzi ze film do bani bo bajkowy jest. jak chcesz wartka akcje z zycia wzieta to kieruje do dzialu telenowel polskich typu na wspolnej i innych badziewi

ocenił(a) film na 3
marcino241984

a skoro tobie dzieciaczku się podoba to po ch.j mi odpisujesz? Mam swoje zdanie i go niezmienie choćby mi tu i ze 100 takich chłopaczków z mega oryginalnym nickiem napisało coś w obronie tego badziewia

ocenił(a) film na 5
marcino241984

marcinku. ten film jest reklamowany jako szpiegowski thiller, a nie jako klasyczne kino akcji ( czytaj bajka, nawalanka ). nie mam nic przeciwko kinu akcji, ale nie tego tutaj oczekiwalem. tworcy zrobili sobie jaja i dlatego mamy taka niska ocene.

PS
ch.j to mow na swoim podworku z innymi dzieciaczkami.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

takie prostactwo to zachowaj dla siebie.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

prostaczku, nawet nie umiesz tego napisac.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

ze co ? ty mnie nazywasz prostaczkiem? zalosny gowniarzu ile masz lat 12 ? zalosne. takich jak ty powinni banowac.

PS.
naucz sie pisac.

ocenił(a) film na 3
damian_filmweb

nie karm trolla :)

ocenił(a) film na 5
alano

racja.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

aha. w takim razie zglaszam cie adminowi, a twoje smieszne konto zostanie zbanowane.

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

takiego ciote ? nawet pisac po polsku nie umiesz ? Ale co ja moge oczekiwac po 12 letnim trollu.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

nie umiem ? to powiedz gdzie ? ech...zenada.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

frajer, bo ktos usuna twoje posty w ktorych dobitnie pokazujesz jakim jestes prostakiem ? aha. Nie kolego ja niczego nie blokowalem, bo lepiej bylo kiedy wszyscy widzieli z kim mam do czynienia.

ocenił(a) film na 5
sasaki_filmweb_filmweb

ja cie wyzywalem ? zle sie czujesz dzieciaczku ? nie odwracaj kota ogonem, bo wychodzisz na wiekszego prostaka.

ocenił(a) film na 5
damian_filmweb

Damian, wyzywasz go od dzieciaków sam zachowując się jak jeden z nich. Troll zrobił sobie z ciebie jaja na lipnym koncie, a ty dałeś się złapać. Potraktuj to jako nauczkę i nie powtarzaj więcej ;)

ocenił(a) film na 5
Skowi13

dobra, dobra, wiem kim on jest, bo juz nie raz mialem z nim do czynienia. Traktuje to jako rozrywke osmieszajac dzieciaka, wiec nikt zlapac sie nie dal.

damian_filmweb

Tyle że zamiast go ośmieszyć załatwiłeś full zestaw dla was dwóch.
Wydaje ci się że inteligentnie go ciśniesz, dlatego reszta ma większą bekę z ciebie niż z niego czytając ten temat. Bo na idiotę to wpaść nie problem, ale gościa który mierzy się z nim w tak banalny sposób to już nie prędko...

ocenił(a) film na 5
toporminator

nie wiem w jakim celu piszesz te bzdury w temacie dawno juz zamknietym, ale jesli nie masz pojecia na temat moich kontaktow z tym czlowiekiem, to moze sie nie wypowiadaj ?

ocenił(a) film na 3
sasaki_filmweb_filmweb

HAHAHA - tylko tak skwituję twoje wypociny marny robaczku

ocenił(a) film na 9
sasaki_filmweb_filmweb

Nie wiem o co wam palanty chodzi ale Jolie jest piękna, Orłow ohydny, film w swoim przedziale wspaniały! Hej!