Strasznie bajkowo bywa momentami. Najbardziej w tej akcji na autostradzie. Na drogach zapełnionych samymi osobówkami pojawiają się ciężarówki tylko po to, żeby boska Salt mogła na nie wskoczyć i poprzeskakiwać z jednej na drugą. Zwróćcie na to uwagę, wszystkie ciężarówki, które się tam pojawiły zostały "zaliczone" przez Angelinę :D
jak jest bajkowo to po ch.j ogladasz takie filmy??? chyba wlasnie o to chodzi zeby nacieszyc oko swietna akcja. nie rozumiem takich ludzi ktory po obejrzeniu powiedzmy transformersow stwierdzi ze film do bani bo bajkowy jest. jak chcesz wartka akcje z zycia wzieta to kieruje do dzialu telenowel polskich typu na wspolnej i innych badziewi
a skoro tobie dzieciaczku się podoba to po ch.j mi odpisujesz? Mam swoje zdanie i go niezmienie choćby mi tu i ze 100 takich chłopaczków z mega oryginalnym nickiem napisało coś w obronie tego badziewia
marcinku. ten film jest reklamowany jako szpiegowski thiller, a nie jako klasyczne kino akcji ( czytaj bajka, nawalanka ). nie mam nic przeciwko kinu akcji, ale nie tego tutaj oczekiwalem. tworcy zrobili sobie jaja i dlatego mamy taka niska ocene.
PS
ch.j to mow na swoim podworku z innymi dzieciaczkami.
ze co ? ty mnie nazywasz prostaczkiem? zalosny gowniarzu ile masz lat 12 ? zalosne. takich jak ty powinni banowac.
PS.
naucz sie pisac.
aha. w takim razie zglaszam cie adminowi, a twoje smieszne konto zostanie zbanowane.
takiego ciote ? nawet pisac po polsku nie umiesz ? Ale co ja moge oczekiwac po 12 letnim trollu.
frajer, bo ktos usuna twoje posty w ktorych dobitnie pokazujesz jakim jestes prostakiem ? aha. Nie kolego ja niczego nie blokowalem, bo lepiej bylo kiedy wszyscy widzieli z kim mam do czynienia.
ja cie wyzywalem ? zle sie czujesz dzieciaczku ? nie odwracaj kota ogonem, bo wychodzisz na wiekszego prostaka.
Damian, wyzywasz go od dzieciaków sam zachowując się jak jeden z nich. Troll zrobił sobie z ciebie jaja na lipnym koncie, a ty dałeś się złapać. Potraktuj to jako nauczkę i nie powtarzaj więcej ;)
dobra, dobra, wiem kim on jest, bo juz nie raz mialem z nim do czynienia. Traktuje to jako rozrywke osmieszajac dzieciaka, wiec nikt zlapac sie nie dal.
Tyle że zamiast go ośmieszyć załatwiłeś full zestaw dla was dwóch.
Wydaje ci się że inteligentnie go ciśniesz, dlatego reszta ma większą bekę z ciebie niż z niego czytając ten temat. Bo na idiotę to wpaść nie problem, ale gościa który mierzy się z nim w tak banalny sposób to już nie prędko...
nie wiem w jakim celu piszesz te bzdury w temacie dawno juz zamknietym, ale jesli nie masz pojecia na temat moich kontaktow z tym czlowiekiem, to moze sie nie wypowiadaj ?