dawno nie widziałem tak słabego filmu i nie wiem skąd taka wysoka ocena...
Ja mam troszkę więcej latek i dla mnie film - jako kino akcji, był bardzo poprawny. Łatwy, lekki i przyjemny.
Delikatnie sugeruję tak właśnie traktować w/w kino :).
szkoda, ze ten film nie mial byc latwy, lekki i przyjemny. nie wiem jak ty, ale ja oczekiwalem naprawde czegos mocnego, tak jak mowili tworcy filmu, wiec zwykle kino akcji wiekszosci nie zadowala w tym przypadku.
Hmmm... Bynajmniej nie uważam się za znawcę kina i stwierdzam wprost, że od filmów oczekuję przede wszystkim rozrywki i to najczęściej nieskomplikowanej. A skoro w filmie gra Angelina, to osobiście nie zakładałbym, że ów film mnie "powali".
Podkreślam - to moje zdanie :).
pozdrawiam
a kiedyś to twórcy tego filmu powiedzieli, że ma to być kino moralnego niepokoju? Kino akcji, choćby nie wiem jak "twarde i mocne" było, zawsze pozostanie kinem lekkim, łatwym i przyjemnym. Mam zdecydowanie więcej niż 15 lat, jednak ten film trzymał mnie w napięciu niemal od pierwszej do ostatniej minuty. Dobrych kilkanaście minut minęło nim zorientowałam się po co głównej bohaterce był jad pająka. Zdarzało mi się oglądać dużo bardziej przewidywalne filmy. Zatem oceniam film na 8.
Szkoda gadać... film to film. Po pierwsze - nikt nikomu chyba nie powiedział, że film nie może się podobać 15-latkom ( co Ty masz do wszystkich 15-latków (to jest właśnie ocenianie po wieku, czego nienawidzę)). Nie będę się tutaj zdradzała z wiekiem, bo mnie z początku skreślisz, ale film mi się podobał. Świetny nie był - to fakt. Dawno nie widziałam Jolie w tak nudnym filmie, co nie oznacza, że był beznadziejny.