Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt
ocenił(a) film na 5
kajtekbomb

jezeli nie przeszkadza ci debilna akcja i scenariusz to mozesz obejrzec. ale jesli liczysz na szpiegowski thiller to mozesz zapomniec.

ocenił(a) film na 2
damian_filmweb

Zgadzam się z przedmówcą. Film jest nudny, akcja przewidywalna, nic ciekawego.

ocenił(a) film na 7
kajtekbomb

Mnie się film bardzo spodobał, także polecam obejrzeć.

ocenił(a) film na 4
siaqo

Nie polecam. Kretyński scenariusz ale można obejrzeć dla Angeliny ;)

ocenił(a) film na 3
modzel94

jeżeli oglądać dla Angie to polecam wybrać coś innego, tu ona wygląda jak idź i nie wracaj

ocenił(a) film na 3
kajtekbomb

oglądnąć to pewnie można ale obejrzeć to się nie da

użytkownik usunięty
kajtekbomb

Ja polecam dałem 8

kajtekbomb

Szkoda, że Angelina jak na taką gwiazdę grywa w tak słabych filmach.

ocenił(a) film na 9
kajtekbomb

nie oceniaj przez pryzmat małolatów; polecam film; oczywiście jest tu wiele ściem, ale całość się broni... no chyba, że oczekujesz superhiperarcydzieła :)
to nie jest to, po prostu to fajny film dla rozrywki, trzyma w napięciu, dobra akcja i tyle; to nie WIELKIE KINO, po prostu dobry film przy którym nie wieje nudą i wydumanymi pierdołami

ocenił(a) film na 5
kyloss1

hehe malolaty....nawet oni ten film zjechali...pomysl czlowieku.

ocenił(a) film na 8
kajtekbomb

Spokojna ;P rozrywka bez ambitnego zacięcia. Ja uważam że spoko warto zgadzam się z przedmówcą.
Dałbym 7.5 ale za Olbrychskiego 8/10

kajtekbomb

Wszystko co jest w tym filmie dawno i wielokrotnie juz widziales. Poza Olbrychskim i Jolie w jednym. Jesli wiec kreci Cie jak czolowy aktor PRL'u w pocie czola pracuje na swoje mlodziencze marzenie - pierwsza w zyciu (jakie to smutne) spotowa bryke - ogladaj! Jesli nie, obejrzyj (jesli nie widziales) polski film "Zero", zobaczysz niebanalne kino nie bedziesz mial poczucia straty czasu.

kajtekbomb

warto lekka nie zobowiązująca rozrywka 7/10

ocenił(a) film na 9