Salt

2010
6,5 156 tys. ocen
6,5 10 1 156009
5,0 28 krytyków
Salt
powrót do forum filmu Salt

tak bajkowego i nierealnego filmu dawno nie widziałem... Może na niektórych dzieciakach robi wrażenie:)

ocenił(a) film na 1
harnas_30

jestem tego samego zdania, niestety porażka zupełna, może i pomysł ktoś miał fajny ale spieprzyli tymi bajkowymi pościgami które trwają 3/4 filmu...brrr nigdy więcej :)

oru

Może czas skończyć już z tym myleniem podstaw.
Salt to szpiegowskie kino akcji i o akcję na tle szpiegostwa tu chodzi. Nie wiem skąd te rozczarowania, czego się spodziewaliście?
Jak ten film to porażka zupełna to ciekaw jestem jak odbierasz budżetowe horrory w których główny zły biega z siekierą, albo wypełniony kiczem film o Bieberze...

ocenił(a) film na 1
toporminator

Przeważnie nie oglądam horrorów bo właśnie irytuje mnie chyba ta bajkowość, więc wolę nie oglądać...a co do Biebera to nie wiem o czym mówisz, ponieważ się tym chłopcem nie interesuję ;) Mimo wszystko Salt miał być thrillerem i szpiegowskim filmem a niestety wg mnie wyszła amerykańska bajka dla nastolatków...

ocenił(a) film na 2
toporminator

kolega topominator należy z pewnością do pokolenia 16-20 latków wychowanych na kreskówkach i bajkowych filmach więc broni takich produkcji

onaaa1979

Hah no tak.
Nie bronię, po prostu nie zgadzam się z tym że film to totalny gniot na ocenę 1/10, bez problemu da się znaleźć mnóstwo gorszych filmów.
Ja od Hollywoodzkiego kina akcji dawno przestałem oczekiwać realizmu i braku "bajowych" scenariuszów bo takich filmów jest najwyżej kilka w ostatnich latach.
A tak nawiasem mówiąc to daruj sobie "z pewnością" bo oboje wiemy że nic o mnie nie wiesz, więc nie sil się na wybujane tezy wymyślane na poczekaniu.
Pokolenie wychowane na bajkowych filmach? Co to za brednie:) Gdybyś to jeszcze jakoś sensownie brzmiało, ale kreskówki? A co w Twoim pokoleniu ich nie było? :D
To pokolenie (jeśli już można to tak nazwać) wychowane jest na kiczu i seksie, nie na filmach czy też bajkach.