bzdura na kiju - nie ma się czym zachwycać. Babka waga 55kg - słowem anorektyczka obezwładnia wszystkich min. trzech gości z grupy specjalnej - bynajmniej nie swoją urodą tylko ciosami kung-fu :)
Da się to oglądać? Powinna się zmierzyć z Erniem - taki film walta disneya i dzieciaku który znał pare chwytów i pokonywał dorosłych....
Materiał na pewno na lepszy film...
Ja sprostuje tylko, że 55 kg to ona na pewno nie waży ;) do 50 nawet nie dobija. Szczerze, też nie mogę zdzierżyć, że taka chuda ma tak dobra kondycję i mnie to razi. Jednak film, to film, tu Wiele babek pokonuje facetów, a jeden facet potrafi sobie poradzić z 12 osobnikami ;) Oraz sceny walki w filmach to i tak porażka, dla każdego kto choć trochę liznął sw.
W niektórych "filmach" anorektyczna "aktorka" jest w stanie przezwyciężyć inwazje 3 tęgich murzynów i to nie jest żadna fikcja:)
No tak jak piszecie, nie ma opcji, żeby ich pobiła... Ale nawet to byłbym w stanie znieść, nawet te skakanie po samochodach na obwodnicach miasta, ale tej przekombinowanej końcówki już nie zdzierżyłem :) 5/10 - i nie wiem czy nie jestem zbyt litościwy.
Partnerzy to była kosmiczna baja ale jak się oglądało
Salt jest niemal jak Bond.James Bond
mnie najbardziej zraziły 3 sceny:
-agent strzelający do cysterny na obwodnicy. Bardzo mądre i błyskotliwe
-wyskok z wagonu metra. Metro pędzi z prędkością nawet 90km/h. Trafić dp tego idealnie miedzy dwie kolumny to trzeba umieć. Mogła się chociaż przeturlać "parkurem", mniej by to raziło.
- wypadek samochodowy. Czyli jak dobrze się zaprzesz ramionami to poduszka powietrzna nie potrzebna. Powinni robić ludziom takie szkolenia.
a ja chciałabym się dowiedzieć czy ona była tym rosyjskim szpiegiem czy jednak nie... bo jesli nie to co z tymi szystkimi wspomnieniami z dziecinstwa??? moim odczucui byla szpiegiem... ale gdzies w drodze swojego zycia zmianila zdanie i postanowila yc przeciwko nim... dobrze lapie?? ^^
I na moje oko Twoja interpretacja jest właściwa, tez tak odebrałem ten film. Nie jestem jednak wstanie teraz powiedzieć w którym momencie swojego życia przeszła na drugą stronę, jako dziecko czy później.
Moim zdaniem odłączyła się od Orłowa w momencie w którym się zakochała, czyli postąpiła wbrew zasadom, które jej wpajano.
Dlatego zanim jeszcze zabito jej męża użyła jadu pająka przy zamachu na prezydenta.
A kiedy jej mąż został zabity od razu wiadomo było, że Salt wszystkich wybije
Skoro odłączyła się od Orłowa tak jak mówisz, po co goniła za prezydentem USA do bunkra? Żeby go zabić? To było zadanie raczej zlecone przez Orłowa. Przecież nie wiedziała chyba wtedy że Ted jest rosyjskim szpiegiem...
akurat będę oglądał więc oceny jeszcze nie mam własne i rozumiem że może się nie podobać scenariusz albo gra aktorska ale pisanie że bez sensu bo chuda kobitka pobija kilku agentów.. z tego co wiem ona też gra agentkę i może być po prostu jest od nich lepsza ? Podam absurdalny przykład... Bruce Lee to było 150kg bydle i dlatego był taki dobry w walce wręcz...