PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117511}

Samochód

The Car
1977
6,1 1,7 tys. ocen
6,1 10 1 1740
4,8 4 krytyków
Samochód
powrót do forum filmu Samochód

Brechny filmik...trochę przyśpieszali czasem akcję ale było nieźle jak na tamte czasy - piekielna maszyna!!!!! heheh!!!

rafal007

Peterbilt 281 vs Plymouth Valiant czyli http://www.filmweb.pl/f8753/Pojedynek+na+szosie,1971 ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
WTS_7044_Knight

to były stare lata - rok 1997 - fajna była scenka jakm samochód zgarnał rowerzystów :-) albo jak "warczał" na wzgórkach bo wjechać nie mógł :-) w pamięć to zapadło że hohoho - ogólnie film nie z górnej półki :-) ale jako taki sentyment jest :-) pewnie tego już nie puszcza :-) a VHS dawno skasowany :-((((((((((( więc nie poratuję :-(((((((( czekaj może w TV puszcza :-)

ocenił(a) film na 8
Michal1992

są 2 albo 3 pozycje na emule, ale za cholerę nie chce się ściągnąć:(((
Jednak wyszło wydanie na dvd. jak znajdę to chyba kupię, bo widziałem niedawno screenshooty z filmu :)

WTS_7044_Knight

Mam ten film w formacie avi, ściągnąłem z emula ale nie moge znalesc do niego napisów. Czy ma może ktoś z Was??

zuczek152

Pamiętam ten film jak przez mgłę. Widziałem go z 15 lat temu. Macie problem ze ściągnięciem? Ja dysponując jedynie mglistymi wspomnieniami, nie znając tytuł, ściągnełem ten film bez żadnego problemu z transferem ponad 100 kb/s. Dla wszystkich zainteresowanych link do torrenta - http://www.torrentz.com/9f0905c41c53a9f449bd561036242fd604f13a56

Seico

Film jest dostepny na torrenty.org w katergorii dvix/horrory, a bestplayer sam znajdzie napisy. Milego ogladanie:)

OA5599

Ja mam ten film na dvd z tv canal+ :-))))

loko_3

Witam Ciebie OA5599 mam pytanie posiadasz może pojedynek na szosie zgrany z TV ???masz mozliwość udostepnić ???

ocenił(a) film na 10
Michal1992

Przepaszam że odejdę troszkę od tematu... Możecie napisać tytuł filmu gdzie amerykański kierowca w czerwonym sedanie, ucieka przed ogromną czarną ciężarówką cysterną. Oglądałem go już bardzo dawno temu, klasyk szukam i nic nie moge znaleść

rafal007

Sorry za post u gory, mial byc do rafal007
Pojedynek na szosie to film ktorego szukasz http://www.filmweb.pl/f8753/Pojedynek+na+szosie,1971

ocenił(a) film na 8
Michal1992

MAJKEL twój post ma już 19 lat i wychodzi na to że pisałeś go mając zaledwie 13 lat... Pamiętaj że gdyby nie THE CAR to King by nigdy nie napisał książki CHRISTINE. THE CAR powstał w roku 1977 a książka CHRISTINE została napisana w roku 1983. Jeśli ktoś uważa że CHRISTINE jest zrzynka z THE CAR to jest w błędzie bo jest zupełnie inaczej...