PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=117511}

Samochód

The Car
1977
6,1 1,7 tys. ocen
6,1 10 1 1747
4,8 4 krytyków
Samochód
powrót do forum filmu Samochód

przeczcież to nie jest dobry film. w najlepszym wypadku daje mu 4/10. wczoraj go widziałem, co prawda w wersji eng, ale chyba większość zrozumiałem. fabuła banalna, aktorstwo i efekty nawet mogą być, przez większość filmu głupotki są umiarkowane, ale potem.... hehe samochód przebija dom na wylot , nieźle, nieźle, coś jak magiczny cios stevena segala hehe oglądało sie spoko, ale przez ostatnie pól godziny koszmarnie przynudzał. dialogów nie ocenie, bo nie wszystkie zrozumiałem. tak czy siak polecam "duel" albo "christine" , a to ... tylko dla fanów tematu :)

ps dodam jeszcze, że film nie zawiera żadnych naprawdę horrorowych scen. :(

ocenił(a) film na 8
kangur_msc_CM

Może to nie jest tak dobrze napisany film jak CHRISTINE ale są gorsze filmy robione obecnie. Unikaj jak ognia filmu NOPE bo ten to dopiero debilny jest. Tam zamiast AUTA w małym pustynnym miasteczku zabija ludzi ufo które nie jest statkiem tylko żywym organizmem zmienno kształtny które generuje własne tornada które wsysaja do obiektu konie krowy i ludzi. Dziwię się że NOPE nie dostał złotej maliny za najgorszy film roku i maliny za scenariusz