PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=578613}

Sanktuarium 3D

Hidden 3D
2011
3,3 4,8 tys. ocen
3,3 10 1 4756
5,5 4 krytyków
Sanktuarium 3D
powrót do forum filmu Sanktuarium 3D

Gra aktorów jest tragiczna, nawet jak na ten gatunek:) Fabula? - przedszkolak chyba pisał. Jedyne co w tym filmie jest fajne to efekty 3D i nie chodzi mi tu o ilość ale jakość, ktora jak dla mnie jest dużo lepsza niż w promowanych jako hity takich filmach jak choćby Thor 3d. W pewnym momencie faktycznie myślalem że mucha wleci mi na twarz:) Ale filmu ogolnie nie polecam.

psc79

3/10. Za te słodkie dzieciaczki. No i efekty 3D też niczego sobie, jak napisała osoba wyżej. Film ogólnie kiepski, mnóstwo niedopatrzeń, również nie polecam.

ocenił(a) film na 2
majka521

Zgadzam się niestety. Miałem możliwość pójścia na PA3, ale wybrałem to, bo 'fajny plakat' miał. Efekty 3D niezłe, ale na tym się kończy. Fabuła ssie po całości, a gra aktorska woła o pomstę do nieba. W sumie od początku nie był zbyt ciekawy, aczkolwiek sądziłem, że się rozkręci. Moja ocena 1/10. 29zł wydane w Cinema City w Kazimierzu poszło się bujać. Jeszcze nigdy w życiu tak nie miałem, by narzekać na film w kinie i opłakiwać stracone pieniądze... Masakra:/

geratius

Jedyny plus tego filmu, to dobrze zrealizowane efekty 3D. Fabuła płytka i dość oklepana, kiepsko budowane napięcie i praktycznie zero strachu. Podobnie jak Geratius, zachęcony plakatem liczyłem na coś więcej, niż znudzenie w połowie filmu.