Właśnie wczoraj obejrzałem ten film o 0.00 na Youtube i muszę powiedzieć, że mi się 
naprawdę bardzo spodobał. Linda ze wszystkich wcieleń, jakie widziałem, to tutaj jest najmniej 
,,wulgarny'', mimo, że gra w filmie akcji =D. Tylko jedno ,,kur.wa mać'' pod koniec. Pięknie przedstawiona 
miłość, świetne cytaty i sceny akcji, doborowa obsada. Scena z załatwieniem dragarza przez 
Lindę, jak mu wykradł dragi, a potem daje w kubku licealiście do spróbowania, dobija mnie. A 
jak zaśpiewał wokaliście Sztywnego Palu Azji, to nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. 
Trochę kiczowate, trochę z przymrużeniem oka. Jedynym mankamentem jest dźwięk, ale to 
chyba przeważnie w polskich filmach jest z dźwiękiem coś nie tak. Nie lubię, jak nie słychać 
najniższych głosów, a najgłośniej słychać strzały i szyby. Kurde, Jak to oglądałem w nocy, to 
myślałem, że zaraz tata wejdzie do pokoju czy sąsiad. Musiałem trochę ściszyć w takich 
momentach.
Też tak spontanicznie mnie się obejrzało ostatnio Sarę. Film spoko, kilka fajnych tekstów, no i taki klimat gangsterskich filmów lat 90tych. Mimo tej lekkiej kiczowatości dobrze się go ogląda. Chociaż te piętnaście lat temu oglądało się go zupełnie inaczej. Tak samo Młode Wilki. Pamiętam, że strasznie mnie ten film (MW) jarał w tamtych czasach. Dziś troszeczkę śmieszy, ale mimo to super.