Sara

1997
6,7 113 tys. ocen
6,7 10 1 112903
5,0 22 krytyków
Sara
powrót do forum filmu Sara

Tak myśle miejsce ok 7-10.
Naprawde fajna podrobka Leona Zawodowca, w filmie pojawia się nawet jego plakat:)

ocenił(a) film na 7
Porter_5

hehehe, no to masz rozrzut od 7 do 10, a tka w ogóle, to przyjemny filmik, ale na top to za daleko

ocenił(a) film na 8
chemas

mialem an mysli kino skomercjalizowane - polskie kino. Mowisz ze nie top???
Mało jest wartościowych polskich produkcji

ocenił(a) film na 7
Porter_5

Zgadzam się, że film jest dobry. Ja oceniłem go na 7, ale do ocen 8-9 jeszcze daleko. Oczywiście jak dla mnie.

Porter_5

Ta jest bardzo wartościowa.Naprawdę super produkcja."Psy" się chowają przy tym arcydziele.

ministerfinansow

Psy? pierwsza cz? chyba żartujesz...
Psy to najlepszy film sensacyjny w historii Polskiej kinematografii, pomysł własny, dialogi, muzyka i obsada na najwyższym poziomie. Teksty już kultowe. Klasyka polskiego kina, a 21 lat minęło..

kochamkinoo

To była ironia ;)

ministerfinansow

A to przepraszam.. :]

ocenił(a) film na 8
ministerfinansow

psy są duuuzo lepsze

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Zdecydowanie, nawet TOP 5 jeśli mówimy o polskich filmach sensacyjnych!

bacik606

Dobrze się czujesz ? TOP 5 chyba w komediach !

ocenił(a) film na 10
ministerfinansow

Ja się czuję bardzo dobrze jeśli o to pytasz. Chętnie poznam Twoje TOP10 w takim razie....

ocenił(a) film na 10
Porter_5

Naprawdę bardzo dobry film. Połączenie filmu sensacyjnego i romantycznego wyszło tu bardzo dobrze. Moje ocena to 8

jazda327

Bardzo dobry film ?Chyba nie widziałeś dobrego polskiego filmu.Ta komedia to wg ciebie jest dobry film ?To jest poziom minus 10,to jest dno totalne.W tym filmie wszystko jest śmieszne.Począwszy od tatuażu Lindy a skończywszy na dialogach.

ministerfinansow

Ślesicki chyba nie miał takiego zamiaru ale wyszła mu pierwsza polska parodia filmów sensacyjnych. Parodia do potęgi entej.

ocenił(a) film na 7
ministerfinansow

Jego zdaniem dobry film twoim zdaniem dno totalne i po co sie spinasz jak baranie jaja?

Martalu

To jest dno dla wszystkich,którzy się znają choć trochę na filmie.

ocenił(a) film na 10
ministerfinansow

Nie spinaj sie jak gacie na d**ie. Spokojnie bez napinki napisz jakieś dobre polskie filmy ktorych nie widziałem.

ocenił(a) film na 7
Martalu

Ja ogladalam to kiedys i w sumie nie pamietam za bardzo musze sobie przypomniec. Kazdy moze powiedziec o sobie,ze zna sie na filmie nawet fan zmierzchu:) Ilu ludzi tyle opinii.

ocenił(a) film na 6
Porter_5

Rola Pazury bardzo przypominała mi Gary'ego Oldmana w Leonie...

ocenił(a) film na 7
Bruce_Lee

Eeeeeee, nie nie nie

ocenił(a) film na 8
Bruce_Lee

tak tyci tyci