Tak myśle miejsce ok 7-10.
Naprawde fajna podrobka Leona Zawodowca, w filmie pojawia się nawet jego plakat:)
hehehe, no to masz rozrzut od 7 do 10, a tka w ogóle, to przyjemny filmik, ale na top to za daleko
mialem an mysli kino skomercjalizowane - polskie kino. Mowisz ze nie top???
Mało jest wartościowych polskich produkcji
Zgadzam się, że film jest dobry. Ja oceniłem go na 7, ale do ocen 8-9 jeszcze daleko. Oczywiście jak dla mnie.
Psy? pierwsza cz? chyba żartujesz...
Psy to najlepszy film sensacyjny w historii Polskiej kinematografii, pomysł własny, dialogi, muzyka i obsada na najwyższym poziomie. Teksty już kultowe. Klasyka polskiego kina, a 21 lat minęło..
Ja się czuję bardzo dobrze jeśli o to pytasz. Chętnie poznam Twoje TOP10 w takim razie....
Naprawdę bardzo dobry film. Połączenie filmu sensacyjnego i romantycznego wyszło tu bardzo dobrze. Moje ocena to 8
Bardzo dobry film ?Chyba nie widziałeś dobrego polskiego filmu.Ta komedia to wg ciebie jest dobry film ?To jest poziom minus 10,to jest dno totalne.W tym filmie wszystko jest śmieszne.Począwszy od tatuażu Lindy a skończywszy na dialogach.
Ślesicki chyba nie miał takiego zamiaru ale wyszła mu pierwsza polska parodia filmów sensacyjnych. Parodia do potęgi entej.
Jego zdaniem dobry film twoim zdaniem dno totalne i po co sie spinasz jak baranie jaja?
Nie spinaj sie jak gacie na d**ie. Spokojnie bez napinki napisz jakieś dobre polskie filmy ktorych nie widziałem.
Ja ogladalam to kiedys i w sumie nie pamietam za bardzo musze sobie przypomniec. Kazdy moze powiedziec o sobie,ze zna sie na filmie nawet fan zmierzchu:) Ilu ludzi tyle opinii.