Sara

1997
6,7 113 tys. ocen
6,7 10 1 112897
5,0 22 krytyków
Sara
powrót do forum filmu Sara

Myślicie że to źle że Sara sie zakochała w Leonie i zaszła w ciąże w tak młodym wieku? Przecież gdyby go nie spotkała to z pewnością skończyła prawo tak jak chciał jej ojciec i pracowała by dla niego i jego brudnych interesów.

ocenił(a) film na 4
piotr_150

Gdyby go nie spotkała to by nie żyła.Przecież uratował jej życie

ocenił(a) film na 9
Matiasparviere70

No w sumie tak, ale gdyby go nie było to by ona nie poszła na tą dyskotekę i nikt by do niej nie strzelał.

ocenił(a) film na 4
piotr_150

Poszła by poszła, bo to rozrywkowa kobietka była,jak powiedział by Linda

ocenił(a) film na 9
użytkownik usunięty
piotr_150

ona nie przepadała tak za kolegami ojca i za tym wszystkim. myślę, że to były jego plany, nie jej.
myślę, że ona nawet w legalny interes by nie poszła. by wolała się raczej uwolnić. buntowniczka była, robiła co chciała.

ocenił(a) film na 9

ona nie była w ciąży sama mówiła temu lekarzowi co chciał usunąć ciąże czy coś tam chciał jej zrobić. Chociaż ja wolałam żeby ona z Cezarem była bo był dowcipniejszy ale Leon też może być.

ocenił(a) film na 7
kinomanka_13

przecież ona była w ciąży. zrobiła test i wyszedł pozytywny. lekarzowi tak powiedziała, bo przeciez nie chciała zeby ją wyłyżeczkował, tylko chciała urodzić to dziecko :PP

ocenił(a) film na 9
radomir_niewiadomski

aha, masz rację, wyszło jej że jest w ciąży, a po za tym ja jej uwierzyłam że nie jest, bo myślałam z początku że test kłamał, albo tak na odczepnego powiedziała Józefowi -ojcu że jest w ciąży żeby zaakceptował Leona.

użytkownik usunięty
kinomanka_13

o żesz ku.... ciekawa teoria zrozumienia...........:-O.........