Ciekawi mnie niezmiernie co sądziła o tym filmie matka Włodarczykowej.Czy nie była
przeciwna że jej 16-letnia córka będzie występować sporą część filmu w negliżu?I na
dodatek będzie obłapiał ją sporo starszy aktor?Wiem że teraz są inne czasy i nagie 16-latki
w filmach nie są niczym szokującym,ale jednak w 1997 roku w Polsce istniało jeszcze
jakieś Tabu
też tak uważam, myślę, że w tamtych czasach (już wtedy żyłam) była to spora odwaga wystąpić tyle razy w negliżu.
ale mi się film podobał, i w tej skali dałam mu 9/10,
podobno Agnieszka Włodarczyk miała później żal do swojej matki, że pozwoliła występować jej w takich scenach. To znaczy nie podobno, bo coś takiego rzeczywiście było.
naprawdę? nie wiedziałam, ale ona chyba musiała się sama wiedzieć, przecież miała już 16 lat, czyli praktycznie była dorosła?
proszę, tutaj jest opisane, że ma do niej żal: http://www.pudelek.pl/artykul/14884/nie_zaprosi_matki_na_slub/1/
wiadomo to pudelek, też nie mam stu/procentowej pewności, ale w sumie taka sytuacja mogła mieć miejsce....
Nie była przeciwna. Czytałam, że to właśnie matka ją namówiła do pójścia na casting. Sama marzyła o karierze aktorki, ale się nie udało, więc w córuni pokładała wielkie nadzieje.
albo tylko mowila ze ma zal do matki bo nie chciala wyjsc na ku*we
ale dzieki temu zrobila kariere wiec czemu psioczy na matke?
niech popracuje miesiac w jakiejs fabryce i wtedy pogadamy czy dalej ma zal do mamy
a kamera wcale nie pokazala wiele, na tym polega czasem aktorstwo i juz