Sara

1997
6,7 113 tys. ocen
6,7 10 1 112903
5,0 22 krytyków
Sara
powrót do forum filmu Sara

Zastanawiające

ocenił(a) film na 7

Ciekawi mnie niezmiernie co sądziła o tym filmie matka Włodarczykowej.Czy nie była
przeciwna że jej 16-letnia córka będzie występować sporą część filmu w negliżu?I na
dodatek będzie obłapiał ją sporo starszy aktor?Wiem że teraz są inne czasy i nagie 16-latki
w filmach nie są niczym szokującym,ale jednak w 1997 roku w Polsce istniało jeszcze
jakieś Tabu

ocenił(a) film na 9
Olcia990

też tak uważam, myślę, że w tamtych czasach (już wtedy żyłam) była to spora odwaga wystąpić tyle razy w negliżu.
ale mi się film podobał, i w tej skali dałam mu 9/10,

ocenił(a) film na 8
Olcia990

podobno Agnieszka Włodarczyk miała później żal do swojej matki, że pozwoliła występować jej w takich scenach. To znaczy nie podobno, bo coś takiego rzeczywiście było.

ocenił(a) film na 9
TheTusiax

naprawdę? nie wiedziałam, ale ona chyba musiała się sama wiedzieć, przecież miała już 16 lat, czyli praktycznie była dorosła?

ocenił(a) film na 8
bella3

proszę, tutaj jest opisane, że ma do niej żal: http://www.pudelek.pl/artykul/14884/nie_zaprosi_matki_na_slub/1/

użytkownik usunięty
TheTusiax

nie ma to, jak wiarygodne źródła :D

ocenił(a) film na 9

hah... prawda!!

ocenił(a) film na 8
bella3

wiadomo to pudelek, też nie mam stu/procentowej pewności, ale w sumie taka sytuacja mogła mieć miejsce....

Olcia990

Nie była przeciwna. Czytałam, że to właśnie matka ją namówiła do pójścia na casting. Sama marzyła o karierze aktorki, ale się nie udało, więc w córuni pokładała wielkie nadzieje.

ocenił(a) film na 9
Olcia990

Linda troche mogł sobie podotykac Agnieszke

sador1991

no jasne , a który by sie z nim nie zamienił :)

ocenił(a) film na 7
QuentinTarantinoFan_2

No chyba tylko jakis ...

ocenił(a) film na 8
Olcia990

Naga Agnieszka :-) to warto zobaczyc!

ocenił(a) film na 6
Olcia990

albo tylko mowila ze ma zal do matki bo nie chciala wyjsc na ku*we
ale dzieki temu zrobila kariere wiec czemu psioczy na matke?
niech popracuje miesiac w jakiejs fabryce i wtedy pogadamy czy dalej ma zal do mamy
a kamera wcale nie pokazala wiele, na tym polega czasem aktorstwo i juz

ocenił(a) film na 8
El_Magiko

Chyba ktoś kto ma 16 lat to umiałby się sprzeciwić rodzicom w tak ważnej sprawie.
Chyba że ją bili w domu czy coś-ale nic mi o tym nie wiadomo