PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=389424}
7,3 20 tys. ocen
7,3 10 1 20106
3,0 5 krytyków
Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku
powrót do forum filmu Sarnie żniwo, czyli pokusa statuetkowego szlaku

1/10

ocenił(a) film na 1

Boże, najgorszy żart jaki w życiu widziałam. Nie ma w tym filmie absolutnie nic śmiesznego
jest po prostu ŻAŁOSNY. Wszystkie żarty na tak niskim poziomie jak to tylko możliwe >.>

ocenił(a) film na 9
VinnySwapper

Kwintesencja trollingu :)

ocenił(a) film na 7
bredny

Mimo wszystko trochę żenująca :p

ocenił(a) film na 10
VinnySwapper

sie nie znasz kobieto, chyba mialas za duzy prog oczekiwan co do tego filmu..

użytkownik usunięty
musza34

Od komedii oczekuję się komedii a nie kiczu i żenady .

ocenił(a) film na 10

ten film ma tak prostą ironię jednak dla prostaka jak Ty ciągle zbyt skomplikowaną..

ocenił(a) film na 1
VinnySwapper

Tak złego filmu chyba jeszcze nie widziałem. Dać temu czemuś 1 punkt to obraza dla innych gniotów kategorii Z.

ocenił(a) film na 1
slavemaster3

"sie nie znasz kobieto, chyba mialas za duzy prog oczekiwan co do tego filmu.."

Patrząc na gatunek tego filmu widzę "komedia, sensacyjny", więc nastawiam się właśnie na komedię - sensację, a nie na jakiegoś gniota, w którym dialogi wymyślały chyba dzieci z podstawówki. Popierając użytkownika slavemaster3, to coś nie powinno podlegać ocenie. 1/10

ocenił(a) film na 6
Robin_Hood

dżizass... jeśli film do Ciebie nie przemawia,nie jest w twoim guście, to nie musisz używać jakichś prymitywnych epitetów na poziomie podwórkowym /nie ubliżając podwórkom../. Każdy ma swój specyficzny gust, wolny kraj...możesz film oceniać na 1, ale nie rzucaj błotem.. Tyle ode mnie w tym temacie..

ocenił(a) film na 7
Robin_Hood

Patrząc na tytuł "Sarnie żniwo" nie spodziewaj się Ojca Chrzestnego. To jest Z.F. Skurcz i nie przyporządkujesz go do niczego. Skurcz to osobny gatunek filmowy. Cudo

ocenił(a) film na 1
VinnySwapper

zgadzam się! dałam się namówic chłopakowi na ten film i byłam załamana. znalazłam jakieś 2 śmieszne momenty,a reszta jest żenujaca. od razu uprzedzam,że lubię głupie żarty i komedie polskie,ale przy tym filmie doznałam szoku...

ocenił(a) film na 7
aksoon

Być może dlatego, że jest to jedna z niewielu dobrych polskich komedii... (nie licząc oczywiście całych twórczości geniuszy, jakimi był Bareja i jest Machulski)
Odnoszę wrażenie, że wiele osób podchodzi do tego filmu zbyt poważnie. Humor zawarty w takich produkcjach jest groteskowy, trochę jak Monty Python.

ocenił(a) film na 7
DrBunny

I do tego to jest film niszowy. Nie pokazują go w kinach. Trzeba go obejrzeć, zrozumieć, posmakować i rozkoszować się.

ocenił(a) film na 6
VinnySwapper

Dokładnie, zgadzam się, ta produkcja jest ( i chyba miała w domyśle być) żenująca, kiczowata i wulgarna. Ty to odbierasz jako element negatywny, ja odwrotnie - dla mnie jest to film śmieszny, podobny do absurdalnych komedii Cohena. Ale fakt, dałem za dużo, trzeba obniżyć ocenę

ocenił(a) film na 10
VinnySwapper

po prostu nie rozumiesz tego humoru, co swiadczy nie tylko o braku wesolosci ale tez o braku poczucia odmiennych nastrojow filmow..

ocenił(a) film na 8
musza34

dokładnie. Dla mnie film mistrzowski ;)

użytkownik usunięty
musza34

A co tu jest do rozumienia ? To jest tak kiczowate i żałosne, że nie sposób się nawet uśmiechnąć . Można jedynie zapłakać z zażenowania .

VinnySwapper

Popieram. Dno dna !

użytkownik usunięty
VinnySwapper

Zgadzam się w 100 % to w ogóle obok filmu nie leżało i jestem mocno zdziwiony, że w ogóle znalazło się na filmwebie .

ocenił(a) film na 10

kac wawa 10? baby sa jakies inne 10? na czym Ty sie znasz czlowieku bo na pewno nie na humorze..

użytkownik usunięty
musza34

KAc Wawa to przy tym komedia wszechczasów a Baby są jakieś inne to z 10 oskarów powinno dostać . W tym, pseudo filmie nic nie jest śmieszne , chyba , że ktoś kicz i żenadę nazywa humorem, ale w tym wypadku należy takim osobom jedynie współczuć .

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
musza34

W tym filmie nie ma ani sarkazmu ani ironii jest wyłącznie kicz i żenada i nic wiecej .

użytkownik usunięty
musza34

Mam 128 IQ więc raczej nie takie małe .

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
bart13

Po za tym nie robię na filmwebie nic niezgodnego z regulaminem więc próby zgłaszania mnie do administratora nic nikomu nie dadzą .

użytkownik usunięty
bart13

Myślisz, że będe się przejmował co o mnie wypisuje banda tumanów nie mających pojęcia o świecie ? Nie obchodzi mnie, że ktoś kto mnie nie zna się ze mnie śmieje. A zeby było śmieszniej gość, który chciał mnie zgłosić do zbanowania został usunięty z filmwebu . Powtarzam raz jeszcze, nie robię nic niezgodnego z regulaminem a trolle występują w bajkach . Ostatnio w tv pan Bralszczyk wyśmiał te terminy hejtowanie i trollowanie gdyż coś takiego nie występuje w Encyklopedii PWN , oraz w słowniku języka polskiego .

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
bart13

W słowniku wyrzó obcych nie występują a co mnie obchodzi słownik polsko-angielski czy odwroptnie. Jestem polakiem i nie obchodzą mnie słowa obcojęzyczne .

„W słowniku wyrzó obcych"

„obchodzi słownik polsko-angielski czy odwroptnie"

zmieniam zdanie.znajdź sobie najpierw słownik języka polskiego?

a takie jedno małe pytanie:

Co robisz,gdy na dvd czy blureju są czarne pasy u góry i u dołu?

użytkownik usunięty
bart13

Klawiatura mi szwankuje, nie zawsze wstukuje to co chcę napisać. A, że piszę szybko to nie zawsze zauważam, że jakąś literówke popełniłem . A co do jakiś pasów to nie wiem o co ci chodzi, u mnie żadnych pasów nie ma .

dobra,z tą klawiaturą to rozumiem.

a jeżeli chodzi o pasy,to chodzi mi o takie:

http://hdguru.com/wp-content/uploads/2011/03/Paris-by-Geoff-Morrison-2.4-on-16x9 .jpg

użytkownik usunięty
bart13

JAk mam coś takiego to biorę Pan scan w All Playerze i to znika .

użytkownik usunięty
bart13

Z ciebie też się wszyscy śmieją.

taa? to podaj przykłady,jak jesteś taki mądry!

użytkownik usunięty
bart13

Ja - wierz mi na słowo, moi znajomi - nie chcę mi się robić Print Screena z rozmowy na Facebooku i wstawiać na Tumblra i wklejać tu linka, osoby, które się nad tobą znęcają - domyślam się.

a wrzuć mi tego linka do fb,chętnie zobaczę tą rozmowę

użytkownik usunięty
bart13

Ok, wrzucę jeszcze dziś.

użytkownik usunięty

https://24.media.tumblr.com/4c4fb4b4eacbd344ef4b49a0e47f1f79/tumblr_n3d8nx6wmn1s vvnszo1_500.jpg
Od drugiej osoby, której również nie spodobała się twoja opinia jeszcze nie otrzymałem zgody na publikację.

coś ten link nie działa

zamiast zdjęcia wyskakuje mi takie coś

This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>47ADF4E2993253C9</RequestId>
<HostId>
tcsy3ZOC8aikKSHiPqruzamqBBXWtfrU3Vl+NPhru+n7eWgFSOXtxEw8mfv/uJXa
</HostId>
</Error>

użytkownik usunięty
bart13

http://37.media.tumblr.com/4c4fb4b4eacbd344ef4b49a0e47f1f79/tumblr_n3d8nx6wmn1sv vnszo1_1280.jpg