Żarty o seksie pojawiają się wiele razy, ale sceny erotyczne są dopiero pod koniec. Nie zdradzając za wiele jest tam jedna wielka orgia, w której jest dosłownie wszystko co tylko można sobie wyobrazić
No właśnie. Też chcę wiedzieć, czy tu w tej animacji będą jakieś niektóre pikantne momenty. Mam nadzieję, że nie takie ostre i masakryczne moim zdaniem.
Nie są ostre. Poza tym "seks" uprawiają produkty... Więc jest to dość groteskowe.
Trudne pytanie :D. W Polsce został chyba zaklasyfikowany na "od 16 lat"; w USA dostał "R", czyli dla starszej widowni. Wszystko zależy od konkretnego osobnika mimo wszystko ;).
Pomysł jest całkiem niezły - takie Toy Story (tylko nie o zabawkach tylko artykułach spożywczych) dla dorosłych. Ale wykonanie - przeciętne. Jeśli komuś jakimś cudem nie znudziły się oklepane (choćby w amerykańskich kreskówkach dla dorosłych, jak Family Guy czy Brickleberry) żarty z mniejszości i tematów tabu to będzie się bawił wybornie. Pozostałych może nudzić, żenować lub brzydzić. Dla mnie był zwykłym przeciętniakiem ze zmarnowanym potencjałem ;)
Wyświetlana jest wersja z oryginalną ścieżką językową i polskimi napisami. Dużo klęcia jest - nie przypominam sobie, żeby zwiastun był złagodzony :D. Przekleństwo goni przekleństwo i podtekst seksualny :D.
Mam Ci opisać plan dewiacji seksualnych uprawianych przez produkty? :D Sceny aktów seksualnych hetero, homo, bi. W duetach, trójkątach i grupach. Przez ok. 3 minuty. Przeróżne - raczej "na śmiesznie", ale wiadomo - dzieci mogą mieć traumę :V
No dziesięciolatka bym na to nie brał. Dwunastolatka raczej też nie. Dużo treści (słownej i wizualnej) natury: rasistowskiej, seksistowskiej, homofobicznej, ksenofobicznej, seksualnej, homoseksualnej - wszystkiego co jest uważane za tabu lub mniejszość. Raczej nie dla dzieci po prostu ;).
Zapewne na to nie pójdę więc się zapytam: czy powieszenie mi na pw jak film się skończył ? :D
PW - prywatna wiadomość
Mam 31 lat a po scenie końcowej mam traumę. Z resztą były jeszcze dwie zenujace np. jak produkt zwany żelem podszedł do leżącego kartonu po soku, który miał dziurę między nogami bo ktoś go tam otworzył i wyssał mu sok. Potem mowi innemu ze mu obciagnął. Takich tekstów i scen jest na tyle wiele, że nie tylko sam będziesz zazenowany, co nigdy sobie nie wybaczysz, że tak demoralizujesz młodego. Odradzam!
No ja właśnie widziałem tą scenkę na YouTubie w poniedziałek (ale flmu nie obejrzałem w kinie), lecz został już usunięty i mój mózg wystrzelił się prosto w kosmos! Masakra! :O