5,6 121 tys. ocen
5,6 10 1 120610
4,7 38 krytyków
Sausage Party
powrót do forum filmu Sausage Party

Super!

ocenił(a) film na 7

Tak jak myślałam i widziałam po ludziach w kinie-większość nie rozumiała dużej części żartów, w tym wielu językowych (też pewnie złapałam tylko część), odniesień kulturowych. Mało kto się śmiał, ludzie się gapili w komórki... Mi się podobało i się uśmiałam, również z tych pruderyjnych komentarzy tutaj, o tym jaka to ostatnia scena straszna :D

ocenił(a) film na 3
sowalicja

Mylisz pruderie z zazenowaniem. Rozumiem, ze bawilby Cie rowniez film, ktorego glowna trescia byloby puszczanie bąków :D
Tworcy z braku pomyslu uciekli sie do prymitywnego rzucania miesem przez postacie przy kazdej okazji. Widocznie zadanie ich przeroslo i postanowili dogodzic mniej wymagajacej publice, co byc moze ma komercyjne uzasadnienie.

ocenił(a) film na 7
makaron3d

Cóż, dostrzegłam w tej animacji bardzo dużo pomysłów i żartów innych niż wulgaryzmy, nic na to nie poradzę.

makaron3d

Puszczanie bakow? Polecam Ci film Swiss Man Army choc pewno po ogladnieciu wystawisz negatywna ocene. Mi sie osobiscie bardzo podobal. Super czarna komedia z dodatkiem wzruszenia. Polecam Wam wszystkim!

sowalicja

Bo to jest amerykański film, to raczej dla nich, a nie dla przeciętnego Po laka :)

ocenił(a) film na 7
LordVader345

Dokładnie.

LordVader345

Dla grubych Amerykanów, by wzbudzić w nich jedzeniofobię ;)

sowalicja

SPOILER

Ostatnia scena była przecież najnormalniejsza i całkiem fajna - teleport jak w gwiezdnych wrotach i podróż w nieznane.

ocenił(a) film na 9
sowalicja

Tępy naród, przecież pis już tu rządzi dwie kadencje, to chyba o czymś świadczy