5,6 121 tys. ocen
5,6 10 1 120612
4,7 38 krytyków
Sausage Party
powrót do forum filmu Sausage Party

Pierwszy raz nudziłam się w kinie. Tak bardzo, że aż w pewnym momencie zastanawiałam się, co ja właściwie robię na tej sali kinowej.
Zwiastuny prezentowały się bardzo obiecująco. Pokazywały, że może to być naprawdę zabawna komedia z ostrym przesłaniem.
W efekcie końcowym wcale tak nie było i chyba nie tylko ja to odczułam, ale chyba również większość ludzi na sali. A, najbardziej Pan i Pani siedzący obok mnie, którzy po bodajże 15 minutach opuścili kino.
Nie chcę wcale zaniżać oceny tej animacji, bo takie filmy nie są przeznaczone dla wszystkich... I wiedziałam, co mnie czeka idąc na ten film, bo czytałam różne recenzje, ale tu chodzi o to, że zwiastuny pokazywały o wiele lepszy film, niż to, co zobaczyłam w kinie.
Bardzo lubię czasami oglądać głupkowate, trochę zboczone filmy, które kompletnie odmóżdżają, ale "Sausage Party" tak mnie zaszokowało swoim poziomem, że po fali zniesmaczenia, chyba "nawróciłam się" i już więcej nie oglądnę żadnego filmu, który ma bawić widza swoim specyficznym humorem i smaczkami.