PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599051}
5,6 120 tys. ocen
5,6 10 1 120066
4,5 42 krytyków
Sausage Party
powrót do forum filmu Sausage Party

Ta "bajka" jest trochę straszna. Na pewno nie jest zrobiona dla dzieci XD

olka1782

Wybaczcie
Nie doczytałam, że to film dla dorosłych.
Mój błąd.

olka1782

No oczywiście, że to nie jest bajka dla dzieci, tylko dla osób dorosłych. ;)

davis3

Nie rozumiem jak bajka może nie być dla dzieci. Bywają bajki takie dla dzieci i dla dorosłych (zwykle Pixara ,Disnea czy Dreanworksa).Ale żeby były tylko dla dorosłych to pierwsze słyszę.

ocenił(a) film na 7
kamil-pawel

To nie "bajka" tylko animacja... Widocznie mało wiesz o życiu.

Kasia_Ka

Słowo animacja oznacza to samo słowo co bajka filmowa jest to rodzaj filmu który przedstawia fikcyjna opowieść przeznaczoną dla dzieci czasami(jak wcześniej wspomniałem mogą dorośli też coś dla siebie
znaleźć )A jeżeli chodzi o ograniczenia wiekowe to animacje dla najstarszych są od 12 lat. Więc nie rozumiem czemu ta animacja jest przeznaczona dla dorosłych.

ocenił(a) film na 7
kamil-pawel

A może jest przeznaczona dla dorosłych ze względu na zawarte w niej treści? To, że jest w formie rysunkowej nie znaczy, że jest dla dzieci. Kto Ci powiedział, że animacje są tylko dla dzieci? A animacja nie jest synonimem bajki!! W ogóle co to za określenie "bajka filmowa"? Animacja wcale nie musi być fikcją - mogą być animacje, które zostały stworzone na postawie prawdziwych zdarzeń. To taki film tylko, że "rysunkowy". Nie wiem jak można tego nie rozumieć.

Kasia_Ka

Nie zrozumiałem dla tego że wszystkie filmy rysunkowe jakie widziałem były dla dzieci.
A po zwiastunie mi wygląda że to film nie dla dorosłych tylko dla nikogo no przynajmniej mi wygląda beznadziejnie ,więc też nie mam zamiaru tego oglądać. Oczywiście też nie pisze po to aby cię zdenerwować bo widzę po twojej wystawionej ocenie że ci się podobał. Po prostu nie podobał mi się zwiastun i teraz tak twierdze że to jest badziewie.