3,5 13  ocen
3,5 10 1 13
Sculpture
powrót do forum filmu Sculpture

Sculpture

ocenił(a) film na 1

Niezłe scenki dlatego niezły chociaż to wyglądało sztucznie ale dobrze że wogóle były scenki gore, zabrakło hektolitrów krwi i można by tu było zmodernizować te gore aby bardziej było realistyczne, hahha zamało mięsa i krwi w manekinach hahaha hihihi .Powiem też szczerze zajechało troszeczkę może i troszkę bardziej amatorszczyzną, przykładem jest gdy socjopatka -ta blondi przykuła kolesia kajdankami do łóżka i go zaraz potem udusiła gdy już niby był martwy nawet z daleka było widać że oddycha i to głęboko, widocznie jak to amator to amator je.... zapomniał borowik wstrzymać oddechu , nie wiem niepotrzebnie biorą amatorów do filmów szczególnie do takich a zresztą to dla mnie te pie....... filmy zje.... klasy B mogłyby do cholery jasnej nie istnieć i niepotrzebnie kręcą te filmy klasy B lecz ten trochę odchodzi od tej klasy , ale raczej coś pomiędzy, dałem temu filmowi 6/10 ponieważ był ze tak powiem makabryczny lecz nie za bardzo.

ocenił(a) film na 3
Bestie999

Zaprzyjaźnij się lepiej ze zdolnością przelewania myśli na słowa zanim zaczniesz komentować. Zaznaczaj SPOILER zanim zaczniesz komentować. Film cieniutki i nikomu,kto liczy na coś godnego uwagi nie zalecam jego oglądania. Momentów strasznych i momentów gore brak, gry aktorskiej brak, klimatu brak, muzyka w postaci jednej melodyjki w trakcie scen mordu,czyli w zasadzie jej też brak. 1 za ambicję twórców,1 za stracony czas niezbędny na zrobienie filmu, 1 za koszta produkcji.

ocenił(a) film na 1
androgenius

Ok zaprzyjaźnię się ze zdolnością przelewania myśli na słowa, a poza tym to się z tobą zgodzę, że film był cienki.Sceny gore to nie było, gra była amatorska, a nie aktorska, film dla mnie też nie był straszny ani szokujący, klimatu również nie wyczułem, melodii brak brak i same braki.Kompletne dno więc zmienię zdanie i postawie 1/10

Bestie999

Betie999 - nie masz swojego zdania?

Bestie999

"hahha zamało mięsa i krwi w manekinach hahaha hihihi"
co bierzesz? chyba że to jakieś dziedziczne obciążenie