Szkoda bo pierwsza część była niezła. Widać że producenci poszli na kasę. Film totalnie do bani. Nie warto iść na niego do kina.
No tak. Film raczej tylko dla fanów seksu w podeszłym wieku. Nie jestem amatorem żylastych pań po czterdziestce. Aktorki brzydko się zestarzały.
prosze ???? spojrz na Cynthie Nixon "Miranda" w pierwszym i drugim sezonie ?? teraz w porownaniu do tamtych lat wyglada bosko! Kim Cattrall "Samantha" akurat w tej czesci wyglada powalajaco a Parker nigdy lepiej w ciuchach nie wygladala! moze nie jest najpiekniejsza ale ma cos w sobie co mnie przyciaga
a kto sie nigdy nie zestarzeje? co ci w tym przeszkadza jest wiele filmow podobnej tematyki gdzie kobiety sa mlode i piekne fajnie ze jest cos co odbiega od standardow i graja tu starsze kobitki poza tym ten film nie byl by tym samym gdyby wlasnie nie TE aktorki ktore tworzyly te postaci przez wszystkie sezony serialu napewno nie poszlabym do kina i bylabym bardzo zawiedziona gdyby zastapily je jakies wytapetowane siksy ;] te panie maja to cos co przyciagnelo wiele ludzi kazda z nich jest wyjatkowa i tworza razem super ekipe jak chcesz kogos mlodszego to idz sobie obejrzyj american pie ;] aczkolwiek masz prawo do wlasnego zdanie popieram takze M_Weaver -Miranda wyglada o niebo lepiej niz w pierwszych sezonach serialu wszystkie mimo wieku wygladaja super wiec jesli to dla ciebie jest brzydkie starzenie się to zobacz sobie na jakas inna babke w ich wieku i docen to jak one sobie z wiekiem radzą :)
z tego co dało się do tej pory zauważyć, to negatywne opinie na temat filmu wystawiają tylko faceci....hmmm, chyba faktycznie film nie jest dla Was...
myśle, ze film bardziej dla kobiet, fajna, smieszna i lekka komedia, ktora warto zobaczyc, ani przez minute filmu sie nie nudzilam, bardzo polecam
a ja uważam, że film był genialny. nie sądze też, że panie brzydko się zestarzały. są starsze, to widać. ale taka kolej rzeczy, nieprawdaż? jeśli uważacie panowie, że wy wiecznie będziecie młodzi i rozrywani.. cóż warto poczekać, by zobaczyć wasze zaskoczenie ;)
właśnie wróciłam z seansu i z chęcią wybrałabym się do kina jeszcze raz. fantastyczne kwestie samanthy, pijana charlotte i wyzwolona miranda. wyjazd do abu zabi był strzałem w dziesiątkę ;-)
Jestem kobietą, w kinie byłam z siostrą i mamą. Całą trójka wyszłyśmy z filmu nie tylko znudzone a le i rozczarowane. Zdaję sobie sprawę z tego, że film powstał dla kasy i żeby pokazać laski w ciuchach, ale wybaczcie to w czym Carrie pojechała jeździć na wielbłądach wywołał u nas taki śmiech, że nie mogłyśmy oddychać. A szkoda, bo jedynka była lepsza, chociaż żaden z tych filmów nie umywa się do serialu.