Ja bawiłam się znakomicie i bardzo mi się podobało, ale nie dziwię się tym, którzy kompletnie nie łapali klimatu.
Wiesz fani serialu spodziewają się czegoś lepszego po ekranizacji , film rozkręca się dopiero z chwila wyjadu do Abudabi
dla mnie wspaniały! Uwielbiam serial, pierwszą część filmu, a na drugiej też szalałam ze szczęścia :D znajomi mówią, że to fanatyzm... ale cóż na to poradzę ;p kocham i już <3 wierna fanka ;)) pzd
lisowska_k, pierdolisz, tyle Ci powiem. Ja serialu nigdy nie oglądałam, a na kinowej wersji uśmiałam się jak nigdy. Nawet nie oglądając serialu, można wywnioskować kto jest kim, nie myląc się przy tym ani troszkę.
ludzie!!! co wy z tymi ocenami? 3 uzytkowniczki w tym temacie ocenily film 10/10 czyli arcydzielo. naprawde tak latwo jest zaspokoic wasze oczekiwania??
Wywnioskowanie kto jest kim może stanowić problem chyba tylko w wenezuelskich telenowelach, poza tym dziewczyny przedstawiają się na początku, zapewne właśnie dlatego, żeby osoby, które nie znają serialu mogły "załapać". Ale nie opowiadaj, że czujesz klimat, bo to nie to samo jak nie widziało się jak Carrie była z Aidanem, jak nie wie się jakie perypetie były z Mr.Bigiem i jak wyglądało życie reszty dziewczyn wcześniej. Fajnie, że film Ci się spodobał, ale poćwicz trochę kulturę wypowiedzi.
masquerade__ to ze ona ma inne zdanie nie znaczy ze musisz uzywac wulgaryzmow-.- poza tym fakt ludziom ktorzy po raz pierwszy mieli zetkniecie z SATC moze sie tez film podobac ale i tak to nie to samo, co jak ogladac serial i potem miec frajde z filmu i calego klimatu histori ze tak sie wyraze ^^