PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501766}

Seks w wielkim mieście 2

Sex and the City 2
2010
5,8 62 tys. ocen
5,8 10 1 62032
4,1 20 krytyków
Seks w wielkim mieście 2
powrót do forum filmu Seks w wielkim mieście 2

Nie dość, że film jest do bólu przelukrowany i błyszczący, to jeszcze opowiada właściwie o niczym. Naprawdę, niektóre teledyski mają więcej fabuły. Na dodatek z serialem to już nie ma prawie nic wspólnego, bo tam nie raz było sugerowane, że Charlotte najpóźniej dołączyła do grupy, tymczasem tutaj okazuje się, że to z nią jako pierwszą zaprzyjaźniła się Carrie. Ten film nigdy nie powinien był powstać. Nie polecam nikomu, chyba że ktoś jest prawdziwym masochistą.

ocenił(a) film na 2
Goku

tia, prawdziwy koszmar, nikomu nie polecam. Ta produkcja niema nic wspólnego z kultowym dla mnie serialem. Jedynka była słaba...a to jest dnem dna...:/ jak będę chciała oglądać pokazy mody ( tylko i wyłącznie) to włącze fashionTV...

ocenił(a) film na 4
Azurka

Zgadzam się, film bardzo męczący i nieciekawy. Fakt, kreacje super, ale film powinien zawierać coś więcej. Zaśmiałam się tylko parę razy w scenach z Samantą. Najbardziej jednak denerwowało mnie ich przekoloryzowane i sztuczne życie...ehhh

ocenił(a) film na 10
Goku

Gówno prawda ! To po cholere ogladacie skoro nie podoba wam sie ten film.. i po cholere komentujecie.. ?
i sami jestescie masochistami.. co za zenada masakra.