PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501766}

Seks w wielkim mieście 2

Sex and the City 2
2010
5,8 62 tys. ocen
5,8 10 1 62032
4,1 20 krytyków
Seks w wielkim mieście 2
powrót do forum filmu Seks w wielkim mieście 2

Niedopatrzenie

ocenił(a) film na 6

Po wyrzuceniu dziewczyn z hotelu Miranda stwierdza, ze udalo jej sie zarezerwowac ostatnie bilety w pierwszej klasie a jesli nie zdaza na ten samolot to poleca ekonomiczna. To ciekawe, ze nie lecialy zadnym z nich bo wracaly tym samym samolotem, ktorym polecialy do Abu Zabi (prywatnym samolotem szejka)

ocenił(a) film na 7
slavek_3

też właśnie zwróciłam na to uwagę.
przez dłuższy czas zastanawiałam się potem, czy nie przegapiłam przypadkiem sceny, w której dziewczynom udaje się jakoś 'dogadać' z szejkiem co do powrotu no ale niestety nie - rzeczywiście głupi błąd.

caroline_is_a_victim

Tu nie chodziło o to że one miały lecieć innym samolotem tylko o to że miały lecieć tego dnia w którym się wymeldowały z hotelu. Ten samolot nie był prywatnym samolotem tego szejka tylko jednym z jego linii lotniczych.

ocenił(a) film na 6
ugniech2

No nie wiem, wygladal na identyczny samolot klasy luxus z prywatnymi przedzialami, ktorym lecialy do Abu Zabi a przeciez szejk wypedzil dziewczyny i nie chcial juz wydac na nie ani centa.

ocenił(a) film na 7
slavek_3

z ciekawości wybrałabym się raz jeszcze do kina, aby porównać te samoloty bo też nie zauważyłam żadnej różnicy między nimi ;)
nawet jeżeli istniałaby takowa- czy byłaby aż tak minimalna? zbędna była więc cała ta otoczka wokół prywatnego samolotu szejka, skoro pierwsza klasa pod względem luksusu wcale od niego nie odbiegała
czepiam się głupot, wiem ;)

slavek_3

A nie przyszło Ci do głowy, że leciały samolotem z linii lotniczych należących do szejka zarówno na początku podróży, jak i na końcu? Jeśli każdy samolot z tych linii wyglądał identycznie, to i "klasa luxus" również, prawda?

ocenił(a) film na 3
masquerade__

nic nie tłumaczy jednak ze po wyjsciu z hotelu b sie spieszyły, ale były w stanie zahaczyć bazarek