PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501766}

Seks w wielkim mieście 2

Sex and the City 2
2010
5,8 62 tys. ocen
5,8 10 1 62019
4,1 20 krytyków
Seks w wielkim mieście 2
powrót do forum filmu Seks w wielkim mieście 2

druga część jest zdecydowanie lepsza niż pierwsza. Komedyjka fajna, lekka, zabawna. W
sam raz na chwilę relaksu. I już teraz wiem, że posypią się na mnie gromy, ale co tam - mi
się ten film podobał:) oczywiście były sceny, które lekko irytowały ale za całość daję 8/10

ocenił(a) film na 9
glam_girl

Całkowicie Cię popieram i kompletnie nie rozumiem tej absurdalnie niskiej oceny. Nie wiem czego ludzie oczekiwali po tym filmie i chyba nawet nie mam siły wnikać, ale osobiście polecam ten film i zgadzam się w 100% z przedmówczynią. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 7
uwieziona

Film malo ambitny, jesli chodzi o realia i sama fabułę....ale przepiękne plenery, stroje, samochody, feria barw...taki baśniow-nowoczesny świat, brak zwykłej codzienności, odrealniony na maxa- czasem o to chodzi, zeby film odseparował rzeczywistość; a ten idealnie się do tego (na raz) nadaje

ocenił(a) film na 9
Path_filmweb

W filmach przeważnie jest przedstawiony inny świat, który pozwala Nam oderwać się od rzeczywistości. Nie powiedziałabym, żeby był aż tak mało ambitny. Ambitny człowiek potrafi z niemal każdego filmu wyciągnąć coś dla siebie. Poza tym nie uważam też, żeby np. życie bardzo bogatych ludzi różniło się jakoś specjalnie od tego, co przedstawił film, przynajmniej tak mogę sobie to wyobrazić. To że Nasze życie i większości ludzi różni się pokaźnie od przedstawionego w tym filmie nie znaczy, że film przedstawia świat całkowicie odrealniony. Fajnie by było choć na jeden dzień przenieść się w taki świat, ale to nie deprecjonuje życia Naszego i większości ludzi. A zwykła codzienność też jest częściowo przedstawiona w filmie. Jeśli chodzi o mnie, to widziałam ten film już ileś razy i jeszcze nie raz mam zamiar go obejrzeć. Bardzo przyjemny film.