niski poziom jak na kinówkę , nie polecam iśc na ten film do kina , było może pare śmiesznych scen , głównie te z Samantą jak np wkurzała arabów
Absolutnie się nie zgodzę. Film świetny do obejrzenia w kinie, bo jego podstawą są piękne widoki, kolorowe ciuchy, przelewające się bogactwo no i fajnie dobrana muzyka. To wszystko zostało przygotowane idealnie pod seans w kinie (bo fabuła wiadomo, jak to w komedii romantycznej). Świetnie było, polecam :)
haha dołączam sie do basik'a :) do kina na to masakra wróciłem godzinę temu i masakra :/ ale co kto lubi - ty lubisz to my cos innego ale serial czy pierwsza część o wiele lepsza a to w ogóle lepiej puścić w zapomnienie i niech obejdzie się bez echa w tym właśnie świecie bo nie warto wg mnie o tym mówić i pisac :)
samantha zawsze smieszna ze swoimi minami oburzenia zdziwienia itd.
sadze ze zadowoleni z filmu moga byc w wiekszosci ci ktorzy nie ogladali serialu.
bo niestety ci ktorzy serial sledza i dobrze znaja beda bardzo bardzo rozczarowani. ogolnie sredni bardzo sredni poziom, a muzyka czy zdjecia to chyba za malo.
bardzo latwo dobrac muzyke do filmu czy postarac sie wydac pieniadze na dobre zdjecia i efekty, niestety trudniej o dobry scenariusz, pomysl, na to trzeba sie wysilic , poglowkowac i wymyslic.
ja uwielbiam serial i teraz po ogladnieciu drugiej czesci twierdze, ze walsnie pierwsza czesc mnie bardziej zawiodla..ta czesc byla poprostu boska, Samantha WKONCU w starej formie i aktorstwo Parker bardzo mi sie podobalo..rewelka
przepraszam, ale jestem fanką serialu, oglądałam go chyba z 6 razy....i niestety, ale mnie nie rozcarowała ani pierwsza część ani druga....nie wypowiadaj się za wszystkich.
o co Ci kurwa chodzi..napisalem "mnie bardziej....." naucz sie czytac i potem komentuj! a, ze Ciebie nie zadowolilo to fajnie, ciesz sie, lecz nikgogo na tym poscie to nie interesuje!
basik_12 dlaczego twierdzisz ze latwo? kazdy ma inny gust a film podtrzymuje klimat serialu sam film bardziej dla kobiet i zwolenniczek serialu aczkolwiek z tego co wiem to facetom niektorym tez sie podobal , mnie rowzniez sie film podobal co nie znaczy ze nie doceniam innych -powazniejszych filmow...zacznijmy od tego ze liczy sie tez repertuar filmu...przeciez to oczywiste ze bedzie to lekki film a nie jakis dramat psychologiczny, na taki sie z pewnoscia nie nadawal ale jak na lekkie rozerwanie sie w kinie jak najbardziej i wez to tez pod uwage bo nie mozna pakowac wszystkich filmow do jednego worka zalezy co ktos akurat ma ochote obejrzec
nie mam pojęcia co ludzie chcą od tego filmu jest śmieszny ,aktorki grają bosko i fabuła nie jest tragiczna .Ale ludziom nigdy sie nie dogodzi
scenariusz był do bani a gra aktorska świetna . Panie Akator co mnie Pan straszy??? jak Pan gra w byle czym czy to reklama czy sztuka i wszystko dla Pana jedno to z Pana rzeczywiście ... "aktorek".