Seks w wielkim mieście 2

Sex and the City 2
2010
5,8 62 tys. ocen
5,8 10 1 62173
4,4 13 krytyków
Seks w wielkim mieście 2
powrót do forum filmu Seks w wielkim mieście 2

niski poziom jak na kinówkę , nie polecam iśc na ten film do kina , było może pare śmiesznych scen , głównie te z Samantą jak np wkurzała arabów

ocenił(a) film na 7
basik_12

Absolutnie się nie zgodzę. Film świetny do obejrzenia w kinie, bo jego podstawą są piękne widoki, kolorowe ciuchy, przelewające się bogactwo no i fajnie dobrana muzyka. To wszystko zostało przygotowane idealnie pod seans w kinie (bo fabuła wiadomo, jak to w komedii romantycznej). Świetnie było, polecam :)

sthrug

HAAHAAAAHAAAAHAAAAHAAAAAA no cóż łatwo Cię zadowolic

basik_12

haha dołączam sie do basik'a :) do kina na to masakra wróciłem godzinę temu i masakra :/ ale co kto lubi - ty lubisz to my cos innego ale serial czy pierwsza część o wiele lepsza a to w ogóle lepiej puścić w zapomnienie i niech obejdzie się bez echa w tym właśnie świecie bo nie warto wg mnie o tym mówić i pisac :)

użytkownik usunięty
Rachu17

samantha zawsze smieszna ze swoimi minami oburzenia zdziwienia itd.

sadze ze zadowoleni z filmu moga byc w wiekszosci ci ktorzy nie ogladali serialu.

bo niestety ci ktorzy serial sledza i dobrze znaja beda bardzo bardzo rozczarowani. ogolnie sredni bardzo sredni poziom, a muzyka czy zdjecia to chyba za malo.
bardzo latwo dobrac muzyke do filmu czy postarac sie wydac pieniadze na dobre zdjecia i efekty, niestety trudniej o dobry scenariusz, pomysl, na to trzeba sie wysilic , poglowkowac i wymyslic.

ja uwielbiam serial i teraz po ogladnieciu drugiej czesci twierdze, ze walsnie pierwsza czesc mnie bardziej zawiodla..ta czesc byla poprostu boska, Samantha WKONCU w starej formie i aktorstwo Parker bardzo mi sie podobalo..rewelka

przepraszam, ale jestem fanką serialu, oglądałam go chyba z 6 razy....i niestety, ale mnie nie rozcarowała ani pierwsza część ani druga....nie wypowiadaj się za wszystkich.

lisowska_k

o co Ci kurwa chodzi..napisalem "mnie bardziej....." naucz sie czytac i potem komentuj! a, ze Ciebie nie zadowolilo to fajnie, ciesz sie, lecz nikgogo na tym poscie to nie interesuje!

lisowska_k

sorrki, myslalem, ze ten komentarz do mnie ;D hahah przepraszam naprawde ;D

M_Weaver

spoko;)

ocenił(a) film na 7
basik_12

basik_12 dlaczego twierdzisz ze latwo? kazdy ma inny gust a film podtrzymuje klimat serialu sam film bardziej dla kobiet i zwolenniczek serialu aczkolwiek z tego co wiem to facetom niektorym tez sie podobal , mnie rowzniez sie film podobal co nie znaczy ze nie doceniam innych -powazniejszych filmow...zacznijmy od tego ze liczy sie tez repertuar filmu...przeciez to oczywiste ze bedzie to lekki film a nie jakis dramat psychologiczny, na taki sie z pewnoscia nie nadawal ale jak na lekkie rozerwanie sie w kinie jak najbardziej i wez to tez pod uwage bo nie mozna pakowac wszystkich filmow do jednego worka zalezy co ktos akurat ma ochote obejrzec

ocenił(a) film na 10
basik_12

nie mam pojęcia co ludzie chcą od tego filmu jest śmieszny ,aktorki grają bosko i fabuła nie jest tragiczna .Ale ludziom nigdy sie nie dogodzi

AktorPoz

scenariusz był do bani a gra aktorska świetna . Panie Akator co mnie Pan straszy??? jak Pan gra w byle czym czy to reklama czy sztuka i wszystko dla Pana jedno to z Pana rzeczywiście ... "aktorek".

ocenił(a) film na 1
basik_12

I wszystko wiadomo:
http://rogerebert.suntimes.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100525/REVIEWS/10052 9986