Nie schodzi na psy tylko jest na poziomie ówczesnych ludzi...ale na poważnie bardzo lubię serial i po tego typu opiniach,obawiałam się a jednocześnie zadawałam sobie pytanie czy twórcy fajnego serialu mogą aż tak "schrzanić"film pełnometrażowy????
Oj nieeee fani serialu nie zawiodą się!!!!!
Nie oczekujmy od tego typu produkcji czy to serial czy film jakieś doznań i uniesień na miarę Felliniego czy Bergmana!!!to jest rozrywka!!!masz się wyluzować,pośmiać z przyjaciółkami czy wzruszyć i tak było;)
Fajny film naprawdę,bardzo dobra rozrywka na niedzielne wieczory z bliskimi przyjaciółkami;)
Są rzeczy które wydają się przerysowane,czy sceny,czy zachowania bohaterek ale LUDZIE,DYSTANS!!!!DYSTANS TO SŁOWO KTÓRE WAS ZBAWI!!!!przeżywacie bardziej niż Pan Sobolewski naprawdę,wyluzujta;)
P.S.różnią się bo są starsze trochę,a czas na zmienia;)pozdrawiam
Akurat serial bardzo lubię i nie oczekiwałam, że film będzie arcydziełem. Miałam nadzieję, że twórcy oddadzą klimat serialu,że będzie właśnie lekki, przyjemny i dowcipny. Hm i co nam zaserwowali twórcy? Banalną, ckliwą historyjkę i nic więcej;/ Czar prysł bo 'producenci' nawet z kultowego serialu potrafili zrobić tandetny filmik o niczym. Bardzo dochodowy;] Dla rozrywki już chyba wolę obejrzeć króla lwa.