W każdym amrykańskim filmie zawyżają wiek!
Koleś ma niby 18 lat a ma 23 naprawdę!
Gdyby miał 18 wyglądałby jak chudy patyk...
A tak 23 troche przypakował i może grać w filmie nawet nieudacznika co mu za racja za 10 lat zagra spider mana
zal....
to jeszcze nic taka stacy dash jak miała 40 grała nastolatkę:)
http://www.filmweb.pl/person/Stacey+Dash-50912
Też mnie to zastanawia :/ Jakaś dziwna moda na "odmładzanie" postaci granych w filmach :D
a tam ostatnio, za czasów Kochanowskiego w teatrach role młodych dziewczyn grały stare pudernice. tak było jest i będzie.
Role nastolatków zazwyczaj grają aktorzy w wieku 21-25 lat by nie wpaść w niekorzystne dla procesu produkcji przepisy dotyczące pracy młodocianych pracowników.
wyobraź sobie zdrowego 18 latka który na planie przez powiedzmy pół roku przeżywa to samo co bohaterowie zamiast na żywo - jeśli na planie
ma 23 lata, to ma już dystans nie pocieknie mu ślina nie stanie w nieodpowiednim momencie, nie zeświruje
18 latków mogą grać 18 latki w filmach w których akcja jest wyssana z palca a nie z...
Pomijając, z czego akcja jest wyssana, trzeba pamiętać, że nastoletni widz (bo to target filmu) raczej nie będzie się utożsamiać z problemem 23latka, który jeszcze nie "zaliczył". W tym wieku to wg niektórych ludzi już patologia być prawiczkiem ;)
Lepiej później stracić prawictwo z ładną dziewczyną, niż wcześnie z pasztetem, a tej drugiej sytuacji jest znacznie więcej. Widzę wielu kolesi, którzy ciamkają się z jakimiś paskudami, no ale MAJĄ DZIEWCZYNĘ! Hahaha
Racja :)
Poza tym w ogóle nie rozumiem motywacji głównego bohatera: ma taką zajebiaszczą niunię pod nosem, ona ma kisiel w majtach jak na niego patrzy, kocha go, kumpel mówi: "jest twoja", a ten debil jedzie jakieś 100 kilosów na spotkanie z jakąć cizią poznaną w necie. A kiedy dochodzi do gorącego spotkanka, on na to: "nie przepraszam, nie mogę, mam inna, kocham ją, a nie Ciebie", myślałem, że strzelę megafacepalm.
Łapiecie sens ? Chyba tylko po to, żeby taki film powstał.