PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=321622}

Sen Kasandry

Cassandra's Dream
2007
6,7 37 tys. ocen
6,7 10 1 36617
5,9 31 krytyków
Sen Kasandry
powrót do forum filmu Sen Kasandry

To kupa jakich mało! Serio to juz "Straszny film" był ciekawszy powaznie. I jak jakis frajer powie ze to kino ambitne i dla ludzi myslacych to znaczy ze ta osoba nigdy w zyciu nie ogladała jeszcze dobrego filmu ale prawodopodobnie nie posiada mozgu Sen kasandry nie posiada scenariusza, gry aktorow, akcji w zasadzie niczego to juz smerfy maja lepszą fabułę, dialogi to jakis zlepek słow To co przedstawił Allen w Snie Kasandry to najwieksze gowno wszech czasow! Zaslugujace na 100 zlotych malin! i najgorszy film roku! Nie moge pojac ze wogole sa ludzie ktorzy mowią ze ten film był nawet dobry a ci ktorzy go oceniaja na arcydzielo musza byc ostro poryci...Ja pierdziele w Polsce wciaz nie brakuje świrow. Wolałbym sie katowac moda na sukces niz ogladaniem kolejny raz tego filmu Ż-E-N-A-D-A!!

dontbeserious20

Ja nie widziałam, a zastanawiam się właśnie, czy pójść...
I poziom tego komentarza, jak najbardziej mnie zachęcił.-Potwierdza tylko, że film ten jest dla ludzi na poziomie. :)
Diękuję i pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Ola_70

Mylisz się moja droga, próbujesz być oryginalna i taka "na poziomie". Nawet jak wynudzisz się na filmie 40 razy to i tak tego nie przyznasz, bo przecież jesteś z "tych inteligentnych". :)

Do autora postu. Dosadnie ująłeś to wszystko co i ja mam do napisania na temat tego filmu. Gwiazdorska obsada i sławny reżyser to nie wszystko. :)