PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=321622}

Sen Kasandry

Cassandra's Dream
2007
6,7 37 tys. ocen
6,7 10 1 36617
5,9 31 krytyków
Sen Kasandry
powrót do forum filmu Sen Kasandry

Bardzo dobrze nakrecony film, inteligentna fabula, film z drugim dnem.

tojazdzislaw

Zgadzam sie w pelni, film dla ludzi, ktorzy maja troche w glowie

ocenił(a) film na 4
tojazdzislaw

Gdzie jest to 'drugie dno' o którym piszecie? Chyba w tej łodzi, co zaczeli się szarpać..

Ale poważnie, jesli mozesz to napisz mi prosze co takiego 'ukrytego' i niedostepnego jest w tym filmie dla zwykłych widzów, bo choc starałem się to nie mogłem 'tego czegoś' dostrzec.. pzdr

sikorr2

Ja wiem! Ja wiem! Ja wiem gdzie jest ukryte drugie dno w tym filmie!!!
Po prostu sam film to DNO, ukryte za znanymi nazwiskami :)

redy

Koledze redy należy powiedzieć tak: przeczytaj Dostojewskiego ćwoku to zrozumiesz o czym mowa.

sikorr2

Drążenie ciemnych stron ludzkiej natury i dzielenie się wątpliwościami na temat fatalizmu losu.

tojazdzislaw

Kolega redy jako przeciętny ćwok czytał Dostojewskiego i dlatego wg niego:
1)film ten nic nie drąży, oprócz zgranego tematu
2)nie ma nic specjalnego w dzieleniu się czymś, czym podzielił się już ktoś wcześniej w sposób o wiele doskonalszy

redy

Zgadzam się ze zdzisławem, jestes gosciu cwokiem do kwadratu i nic nie rozumiesz co sie do ciebie mowi.
Poza tym przestan sie wpisywac we wszystkich mozliwych tematach, bo co najmniej wyglada to podejrzanie!

redy

I na tym temacie tez sie produkujesz. Za kogo sie gosciu uwazasz???

zuzanna123

Powyższy komentarz dotyczy reda - freda! Pozdrowienia

redy

No rzeczywiście wasze "argumenty" przekonały mnie co do tego filmu. Zwłaszcza "ćwok" i "reda-freda", to dzięki nim odnalazłem te ukryte drugie dno. Teraz widzę także na jakim poziomie trzeba być żeby uznać ten film za arcydzieło... żenada

ocenił(a) film na 1
redy

Dnem to jest ten film. A osoby które wyzywają od ćwoków... same popisały sie swoim poziomem i otwartym umysłem :P